Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.
Wzmianka pojawiła się na Portalu www.Spirytyzm.pl Na forum pierwszy raz zamieściłem a teraz jest wiadomość na portalu i rozesłane E-mail do was, podobnie i do ciebie Gabrysiu.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;
Nie gniewaj się, Łukaszu, że pytam,ciągle sprawdzam swoja pocztę, by wiedzieć na sto procent, że dobrze działa. Ja i tak nie przyjadę dopóki nie znajdę jakiejś pracy. dzięki za odpowiedź
Nas niestety znowu nie mogło być. Przeprowadzka, z racji braku pomocy nas pochłonęła, i ostatecznie pokonała. Problem na problemie... Już mieliśmy prawie jechać, chyba jakaś opatrzność nad nami czuwała bo do dziś 10 w życiu byśmy sobie nie poradzili. Niestety tak to jest jak jest duża odległość ;/ ... jak nie urok to s.
Szkoda, że nas tak mało było, ale i tak spotkanie zaliczamy do udanych miejmy nadzieję, że następnym razem będzie więcej osób. Basiu bardzo lubię Cię słuchać, mogłabym tak siedzieć godzinami
Mnie również bardzo, bardzo się podobało, choć było tak kameralnie Coś czuję, że następne spotkanie będzie liczniejsze. A tak przy okazji, następne spotkanie w Krakowie będzie w dniu 20.06.2015 o 15:00 w restauracji "Sąsiedzi" na ul. Miodowej 25.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem".