Spotkanie w Krakowie

Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.

Re: Spotkanie w Krakowie

Postautor: światowid » 10 sty 2015, 22:47

witam Wszystkie siostry i wszystkich braci..

Dziękuję za kolejne spotkanie, rozmowy, dyskusje.. za wytrwałośc w dotarciu na spotkanie z Krosna, Kielc i Śląska..

Również za Waszą obecnośc koło mnie. nie wiem dlaczego 5 godzin mija w 5 minut..

nie wiem dlaczego na liście na forum jest 6 osób a przy stoliku 13ście...

I nie interesuje mnie to..

czekam na następne spotkanie tam gdzie zaplanowaliśmy. lub gdziekolwiek..

pomyślcie co będzie jak spotkamy się już 30 razy i po opowiedzieniu sobie wszystkiego czym się dzielimy na spotkaniu do tej pory...czyli naszych doświadczeniach, opowiadaniach i szczerych wspomnieniach... jak już to będzie za nami to przed nami będzie tylko autostrada bez bramek i opłat.. aż po horyzont...

Czuję się zaszczycony mogąc w tak pozytywnej energii przebywać.. z Wami.

Znów usłyszałem odpowiedzi których szukałem.. znów jest mi lżej. a jednocześnie czuję się jak po wypiciu 10 napojów energetycznych. chyba dziś nie zasnę.

Jestem na swoim strychu i czekam na wszystko co ma mnie spotkać..

wracajcie bezpiecznie do domów podróżnicy z południowego regionu..

M.
szkoda wielka że wiara i wiedza naszych przodków została zdeptana.
Awatar użytkownika
światowid

Postautor: Arronax » 11 sty 2015, 12:02

Było świetnie, drugie spotkanie za nami.

Miło było poznać kolejne osoby, po prostu być i porozmawiać.

Czekamy na kolejne spotkania, piszemy na forum ... jednym słowem idziemy do przodu. Ale czas niestety tak szybko leciał ...

Wszystkiego dobrego dla wszystkich :).

p.s

Poszły już maile na listę mailingową?

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: gaba75 » 11 sty 2015, 12:32

Tak,
Powiem Wam, że to samo powiedziałam do Xseni po wyjsciu z lokalu, gdy ona zapytała jakie mam wrazenia po pierwszym moim spotkaniu. Odpowiedzialam tak jak pisze Światowid, że czuję się lżejsza. 'Napompowana" pizytywną energią. Że po tak rozwijającym spotkaniu można góry przenosić.
Również dzięki Wam piękne za/spotkanie i za tak pozytywną energię.
gaba75

Postautor: Voldo » 11 sty 2015, 13:35

13? No to chyba pobiliście liczebnością zeszłoroczny 2. Kongres Spirytystyczny :lol:

Ale fajnie, fajnie, byle tak dalej.
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: gaba75 » 11 sty 2015, 14:28

Przepraszam ale muszę poprawić tę liczbę. Na spotkaniu w Krakowie było 14 osób. Moje dziecko to też człowiek, czy zapomnieliście?
A całkem możliwe, że zainteresuje się w przyszłości tematyką. W kazdym bądz razie była uczestnikiem spotkania. :)
gaba75

Postautor: światowid » 11 sty 2015, 16:14

bardzo Cię Gaba przepraszam!!

14 osób!
:)
szkoda wielka że wiara i wiedza naszych przodków została zdeptana.
Awatar użytkownika
światowid

Postautor: gaba75 » 11 sty 2015, 16:35

Nie ma za co przepraszać. Miło mi było że nikt nie patrzył na mnie z góry dlatego że przyszłam z dzieckiem. Super grupa.
gaba75

Postautor: gaba75 » 11 sty 2015, 16:39

A mialam też swój cel w tym co napisałam o 14. 13 nie jest moją najszczęśliwszą liczba. Z filmu ktory oglądalam o przepowiedniach Nostradamusa również jest wzmianka 13. Tytuł tylko wspomnę Zaginiona Księga. Moze ktoś oglądał.
gaba75

Postautor: 000Lukas000 » 11 sty 2015, 18:37

No właśnie też miałem napisać że było nas przecież 14 :)

Cieszę się że udało nam się spotkać, i że macie tak dobre wrażenia, mam nadzieje że wczorajsze spotkanie będzie wstępem do czegoś wspaniałego. Właśnie wróciłem z pracy więc dopiero dziś i jutro zacznę załatwiać grupę mailingową i inne sprawy.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: gaba75 » 11 sty 2015, 19:18

Moim skromnym zdaniem uważam, że powinniśmy organizacyjnie przemyślec jeszcze pare spraw. Napiszę Ci Lukas na priv o co mi chodzi a Ty to przeanalizuj.
gaba75

PoprzedniaNastępna

Wróć do Spirytyzm w Polsce