Panowie macie wielllką wiedzę chętnie spiję ja z was.

- prowadzenie czatu głosowego
ale może dobrym pomysłem byłoby dokoptowanie jednej lub dwóch osób z PTSS, które czują się na siłach, by coś takiego np. w czasie mojej nieobecności poprowadzić.
Co do godziny, myślę, że najlepiej ustalić jakąś godzinę wieczorną, bo wtedy każdy ma chwilę spokoju.
Nie martw się. Jeśli udało Ci się zarejestrować na naszym forum, to powinnaś być w stanie poradzić sobie z podłączeniem się do szkolenia... W razie czego na pierwszych zajęciach zrobimy test i sprawdzimy, czy wszystkim wszystko działa.
Myślę, że na pewno uda się ustalić jakąś godzinę, która wszystkim będzie pasowała.
Co Wy na to?
Czy środa 29 grudnia o godz. 21:00 będzie dobrym terminem na pierwsze spotkanie Uniwersytetu Spirytystycznego?
1) Kurs podstawowy składający się z trzech tomów, będący de facto analizą podstaw spirytyzmu i Księgi Duchów
2) Kurs rozwoju mediumicznego (dwa tomy)
Mi marzy się stworzenie w przyszłości prawdziwego uniwersytetu spirytystycznego
Dobrym pomysłem będzie też rozreklamowanie naszego kursu na Facebooku i portalu.

Sebastian pisze:Co kryje się pod pojęciem "tom"? xD
Sebastian pisze:Ja mam jeszcze tylko jedno pytanie: przewidziane są jakieś dyplomy?

konrad pisze:Dziś wieczorem potwierdzę dokładnie termin i podam link.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości