Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 30 gru 2016, 19:58

Przebiegunowanie było wiele razy i o tym są informacje, czytałem że obecne spóźnia się o 10000 lat, więc tak czy inaczej musi zaistnieć.
Jeśli poprzednie nie zniszczyły życia to i teraz przetrwa.
Kiedy będzie?
Ja bym stawiał na kwiecień maj, ale dowiem się jak to widzą inni znajomi telepaci.
W sumie każdy może zadać pytanie swojej wyższej jaźni i poczekać co też odpowie.
Te informacje dostajemy z tym że jest wiele osób które bawią się zagłuszaniem i dezinformacją więc trzeba się liczyć z błędami.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2016, 20:22 przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Estia72 » 30 gru 2016, 20:17

Kris pisze:Przesuniecie ziemi o prawie 2000 km musi trochę potrwać bo inaczej skorupa by się porozrywała.
Ja myślę że to może trwać kilka tygodni i raczej będą to chlupnięcia tam i na powrót.
Jeśli Francja Włochy i Niemcy zostaną w dużym stopniu zalane to kto pozostanie największym krajem z najmniejszymi szkodami?
Jakie wtedy są szanse że spełnią się przepowiednie o dużej Polsce?.

Kris to nie tak, przebiegunowanie ziemi trwa juz od dluzszego czasu a nie jak podajesz ze stanie sie to nagle i potrwa pare tygodni...gdyby tak bylo Kris to wybacz ale nie przezyl by nikt...a ze mielismy juz pare takich przesuniec to jest jasne ze gdyby bylo tak jak to opisujesz to nie byloby ludzkosci juz od dawna ,wiec nie strasz ludzi i nie programuj/prorokuj negatywnie bo swiadomosc ludzka ma to do siebie tym bardziej zyjac w holograficznym wszechswiecie ze wedle wiary nam sie dzieje, wiec skoncz z tym armagedonem i koncem swiata... ;) Proponuje dopuscic do siebie wiecej jasnej energii i zaprzestania bycia czarnowidzem :)
Wiele ludzi pracuje nad tym by powstrzymac ten destrukcyjny program jaki jest nam wtlaczany od wiekow przez cwaniakow.
To co widzisz piszac o zalaniu ladow nie ma nic wspolnego z przebiegunowaniem ale o tym nie bede pisac.....
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Anka » 30 gru 2016, 21:09

OneNight nie wiem z czego to wynika ze wypowiadasz sie o Polakach na emigracji z podarda. Los rożnie kieruje drogi ludziom bierzesz to wogole pod uwagę ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: OneNight » 30 gru 2016, 21:32

Anka pisze:OneNight nie wiem z czego to wynika ze wypowiadasz sie o Polakach na emigracji z podarda. Los rożnie kieruje drogi ludziom bierzesz to wogole pod uwagę ?

To podam inny przykład. Słyszałaś o tym, że jadąc do pracy za granicę, celowo szuka się innego pracodawcy niż polak?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 31 gru 2016, 00:05

OneNight pisze:
Anka pisze:OneNight nie wiem z czego to wynika ze wypowiadasz sie o Polakach na emigracji z podarda. Los rożnie kieruje drogi ludziom bierzesz to wogole pod uwagę ?

To podam inny przykład. Słyszałaś o tym, że jadąc do pracy za granicę, celowo szuka się innego pracodawcy niż polak?

No coz , ja pracuje w angielskiej firmie i wylacznie z anglikami, na szczescie jestem jedyna polka w tej firmie, pracowalam kiedys w firmie gdzie managerem byli polacy i powiedzialam nigdy wiecej, kombinatorzy i oszusci patrzacy tylko by Cie oszwabic...jesli nie znasz swoich praw pracowniczych to jestes w glebokiej doopie...to samo jest z agencjami pracy gdzie polacy maja jakies funkcje kierownicze, nie wspomne juz o fabrykach , jeden wielki wyzysk i mobbing a najgorsze w tym to ze to polak polakowi czyni :roll:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: czarnyMag » 31 gru 2016, 02:02

Mirek pisze:A jakie to ma znaczenie? Dla mnie jest zawsze ważna treść, a nie sposób mówienia.

W jednym z ostatnich swoich przekazów Aron stwierdza, że poprzednio był bratem Mojżesza :) Wierzysz w to?

A do Krisa: Ma racje? Był bratem Mojżesza?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 31 gru 2016, 08:09

A jakie to ma dla nas znaczenie, kim ktoś był w poprzednich wcieleniach? Jeżeli tak mówi i jest mu z tym dobrze, to po co to zmieniać i podważać. Nawet jakby okazało się, że to nieprawda, to co z tego? Jaki to ma wpływ na Twoje, czy moje życie?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 31 gru 2016, 09:55

Mirek pisze:A jakie to ma dla nas znaczenie, kim ktoś był w poprzednich wcieleniach? Jeżeli tak mówi i jest mu z tym dobrze, to po co to zmieniać i podważać. Nawet jakby okazało się, że to nieprawda, to co z tego? Jaki to ma wpływ na Twoje, czy moje życie?

Na życie wpływu nie ma, ale podważa wiarygodność jego przekazów. Tworzy to w naszej głowie obraz szaleńca, jak Kris który ciągle straszy końcem świata, popierając to rzekomo nauką(przypominam jego wyobrażenie o ruchu układu słonecznego wokół centrum galaktyki - elipsa :lol:).
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 31 gru 2016, 10:16

To zależy. Gdy kierujesz się uczuciami, to jesteś w stanie wyczuć, czy przekaz jest w większości prawdziwy.
Jeżeli natomiast ktoś Cię ciągle straszy i wmawia, że Aniołowie, to upadłe duchy, jak Kris, to zakrawa to rzeczywiście na szaleństwo :lol:
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka