UFO i INNE WYMIARY

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: UFO i INNE WYMIARY

Postautor: soldado » 20 sty 2018, 02:14

danut pisze:Ja zauważyłam, że wracasz do formy, ja stopuję, szukam trafnych zdań ... patrze soldado napisał to o co mi chodziło. Ciekawe, nie powiem :D Jak to 10 lat temu. I nie robią tego technicznie.

Tak, jest coraz lepiej.
Był kryzys, ale teraz jest ok.
Coraz lepszy kontakt, coraz lepszy przekaz. :)
Chyba jeszcze więcej zrozumiałem z tego co istotne.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 20 sty 2018, 02:17

Cieszę się z tego. Pisałam coś o burzeniu i sklejaniu na nowo, może takie coś nastaje więc patrzmy w lepszą przyszłość. ;)
danut

Postautor: soldado » 20 sty 2018, 02:23

danut pisze:Cieszę się z tego. Pisałam coś o burzeniu i sklejaniu na nowo, może takie coś nastaje więc patrzmy w lepszą przyszłość. ;)

Nie.
Ważna jest dokładnie teraźniejszość i to co obecnie robimy w stosunku chociażby do naszych najbliższych osób które znamy.
Przyszłość ma wpływ na teraźniejszość....
Czyli teraźniejszość jest bardzo ważna, bo przyszłość jest znana i nie ulegnie zmianie, gdy nie zmienimy się teraz.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 20 sty 2018, 02:31

To prawda, toć właśnie :D - Gdy chwycisz za odpowiedni sznurek to go nie puszczaj, bo inaczej poddasz się i nic nie zmienisz, a tak to odpowiednia chwila, odpowiednie nasze działanie i odbijasz się od dna pomimo wzburzonych fal. Wmówiono nam przeznaczenie, wmówiono nam władczego i karzącego złym losem boga i to że musimy być jego niewolnikami płacąc za wymyślane i domniemane grzechy, a dzięki tym wpajaniom nam takich "prawd" zło śmiga nas tylko pejczem i przejmuje tu władzę, taką rzeczywistość musimy zmienić wychodząc z mgły tego zakłamanego świata. To on( taki obraz świata) nie jest zgodny z planem prawdziwego Boga - Boga Miłości.
danut

Postautor: soldado » 19 lut 2024, 21:56

danut pisze:Przyszłość wpływa na teraźniejszość jestem tego pewna a wpływ ma dobry cel, bo na pewno nie trudni się tym zło,gdyż to po jego mysi było by nasze dążenie do niego.
Chyba nie zdążyli odpowiedzieć, bo po drugim moim aż tak kontrowersyjnym na wtedy temacie, jak pierwszy tam holograficzna rzeczywistość a przeznaczenie wymazali nam forum :lol: .

Istoty bardzo rozwinięte duchowo operują z przestrzeni, w której przeszłość, teraźniejszość i przyszłość zachodzą jednocześnie.
To Istoty Wielowymiarowe i to jest najlepsze dla Nich określenie.
Dlatego widząc jednocześnie przyszłość, mogą mieć wpływ w tym samym czasie na teraźniejszość, jak również na przeszłość.
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 13 lip 2024, 00:08

Reaktywuje ten temat...

Na początek Grzegorz Nowak, z którym miałem przyjemność kilka razy rozmawiać i UFO na górze św. Anny

KLIK
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 20 lip 2024, 01:32

soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 20 lip 2024, 01:45

W 1997 roku, miałem swoje spotkanie z Ufo, wraz z kolegą, z którym jechałem samochodem.
Widzieliśmy dwie latające kule...
W pewnej chwili jedna się do nas zbliżyła... a potem to co pamiętam, to, to, jak odlatywały...
Według mnie coś wtedy stało się jeszcze, czego nie pamiętamy.
Wczoraj spotkałem swojego kolegę, z którym wtedy jechałem samochodem.
Dokładnie pamięta tamte latające kule i powiedział mi, że ... potem był świadkiem wielu paranormalnych zdarzeń...
Dokładnie tak samo było ze mną....
Od 1997 roku, przeglądałem setki filmów, audycji, reportaży, przeczytałem wiele książek z tematyką UFO.
Chciałem znaleźć odpowiedź na to, co mnie spotkało.
Poniżej filmik, który jest według mnie rozwiązaniem sprawy.
Filmik daje odpowiedzi na to, z czym mamy do czynienia i zarazem daje nam to, czego nie można nigdzie znaleźć daje nam obronę przed tym zjawiskiem, które jest niechciane, przez wiele osób, które Oni porywają...
Od Grzegorza Nowaka czułem ogromny strach... mówił, że nikt nie umie mu pomóc....
Wszyscy ufolodzy z którymi miał do czynienia rozkładali ręce i mówili mu, że tego nie można zatrzymać... nie można zatrzymać tego typu doświadczeń.
To najważniejszy i najbardziej wartościowy materiał o UFO, jaki przez te lata znalazłem począwszy od roku 1997, aż do teraz.

https://www.youtube.com/watch?v=VLYkg6ae6EM
soldado
Moderator forum.

Postautor: Murof » 20 lip 2024, 20:23

Zgadzam sie z Toba. Wyslalam go siostrze ;)
Tyle się nowego na tutejszym forum dowiaduje. Tego wlasnie potrzebowalam.
Niech Stworca Nas wszystkich prowadzi do prawdy.
Primum non nocere
Murof

Postautor: lerefant » 22 lip 2024, 17:01

W którymś miejscu była wzmianka o tym że te istoty mogą zmieniać swoją fizyczną postać, przybierając chociażby formę Jezusa Chrystusa.
Dalej jest mowa o tym, że sama myśl o Jezusie Chrystusie może "przerwać" proces porwania przez UFO.
Sorry, ale jakbym zobaczył Jezusa Chrystusa, to wystarczyłoby to by przerwać rzeczy do których ZŁO by mnie namawiało. Dlaczego?
Chociażby gdy widzę jabłko, w moim umyśle odtwarzane są informacje dotyczące jabłka.
Gdy widzę Jezusa, w moim umyśle... itd.
lerefant

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka