Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 11 gru 2015, 11:26

Kris pisze:Xsenia i gdzie w tym cytacie jest że nie wolno tego robi? :)
Mnie chodziło o to że odkryciem jest coś nowego.

Co do przyszłosci to danut ma więcej racji niż sama sobie z tego zdaje sprawę, bo nie zerknęła na jeden temat.
Są nim nazwijmy to nadal ufo.
Czasem skanuję to coś i kilka razy okazało się że są z przyszłości i to tej nieodległej.
Jak myślicie z ilu lat do przodu?

A ciekawe czy zgadza się z moim przedziałem - :D Miałam doże trudności z obliczeniem dokładnym próbowałam tego dokonać wiele razy, ale wezmę z błędem aż o dwa lata bo ciągle mnie gnębi i właśnie ten błąd, jakby musiało mieć taką granicę- to 25 lat.
danut

Postautor: Kris » 11 gru 2015, 11:32

Poczekamy co inni powiedzą, czy napiszą, przecież tyle mieli do napisania że nie nadążałem czytać.
danut wysłałem wiadomość , czy doszła? bo wysyłanie dziwnie jakoś tu działa.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 11 gru 2015, 11:36

Kris pisze:Poczekamy co inni powiedzą, czy napiszą, przecież tyle mieli do napisania że nie nadążałem czytać.
danut wysłałem wiadomość , czy doszła? bo wysyłanie dziwnie jakoś tu działa.

Nie doszła, nie mam wiadomości.
danut

Postautor: Kris » 11 gru 2015, 12:27

danut wyślij adres poczty albo skype
Kris

Postautor: danut » 11 gru 2015, 12:37

Kris pisze:danut wyślij adres poczty albo skype

Wysłałam Tobie wiadomość, doszła? Kliknij odpisz, może tą drogą..
danut

Postautor: Xsenia » 11 gru 2015, 12:39

Kris pisze:Ezoteryk czy spirytysta powinien starać się badać, szukać prawdy, odkrywać nowe.
Ci którzy upierają się przy tym co ktoś tam napisał kiedyś tam, stoją w miejscu.
Obserwuje cała tę dyskusję i szukam w niej czegoś nowo odkrytego i co znajduję.
Tyle słów ułożonych w zdania i ile zdań niesie coś nowego?

Mój post odnosił sie do tych twoich słów, które pogrubiłam.

Nie pisałam, że nie wolno czytać starych książek, ale że według ciebie nie warto ich czytać, bo nie wnoszą nic nowego czy odkrywczego. Sam tak napisałeś :)

Kris pisze:Co do przyszłosci to danut ma więcej racji niż sama sobie z tego zdaje sprawę, bo nie zerknęła na jeden temat.
Są nim nazwijmy to nadal ufo.
Czasem skanuję to coś i kilka razy okazało się że są z przyszłości i to tej nieodległej.
Jak myślicie z ilu lat do przodu?

To na pewno UFO? A nie po prostu ludzie z przyszłości? Strzelam - 80 lat.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Kris » 11 gru 2015, 13:39

Gdzie w tym pogrubieniu jest coś zabraniającego.
To tylko rada , opinia wynikająca z doświadczenia, przecież zachęcam żeby to weryfikować.
Ty w życiu prywatnym również dzielisz włos na cztery? :)
Co do nazwy ufo, to wiadomo że chodzi o ludzi z przyszłosci ale dobrze ze to podkreśliłaś.
Na szczęście nie ma to jak na razie nic wspólnego z planeta małp :)
Zastanawiamy się po co są te porwania?, coś jakby chodziło o to czego im brakuje i że w większości porywają siebie samych, porywają, a może o co innego chodzi tylko my z zewnątrz tak to widzimy.
Jeszcze nie wiem za bardzo, ale pytania padły.
Kris

Postautor: danut » 11 gru 2015, 13:54

Kris - występuje modelowanie naszej rzeczywistości od jakiegoś czasu przez inne rzeczywistości przy współpracy z nami, i dostajemy się do punktów zaczepnych mających rozpętać jakiś większy problem, próbujemy go zniwelować i puścić rzeczywistość w innym kierunku - w lepszym bo zmierzała do tragicznego dla ogółu. To, ze dla jednych będzie to bardzo bolesne - a to będzie, ponieważ nie są bez winy i nie było obojętne to co czynili innym, dlaczego mają być w takim razie obojętnie albo ulgowo potraktowani? Tak to my sami z innej rzeczywistości, bo nie ma czegoś takiego jak podróże do przyszłości, czy przeszłości po naszej przestrzeni trójwymiarowej i tu znów porównanie do przestrzeni dwuwymiarowej, rysunek na kartce sam się nie poruszy, ale my ten rysunek, przedstawiający nasz obraz możemy wprowadzić w ruch, możemy go przemalować, zmienić mu miejsce i znaczenie i robi to samo z nami wyższa strefa od naszej. Samym sobie dajemy rady, zabieramy i pokazujemy sobie czekającą nas przyszłość- przecież właśnie z tym się spotkałam w swoich doświadczeniach. Ktoś inny może pomagać np. stosując na sobie nowocześniejszą metodę leczenia, poznaną u nas dopiero w przyszłości, a drugiemu i w łeb można dać tą samą drogą i to skrzywdzona przez ciebie osoba z przyszłości i z tamtej rzeczywistości zemści się tym sposobem na tobie.
danut

Postautor: Achill » 11 gru 2015, 15:42

Kris pisze:dobrze ze to podkreśliłaś.
Na szczęście nie ma to jak na razie nic wspólnego z planeta małp :)
Zastanawiamy się po co są te porwania?, coś jakby chodziło o to czego im brakuje i że w większości porywają siebie samych, porywają, a może o co innego chodzi tylko my z zewnątrz tak to widzimy.
Jeszcze nie wiem za bardzo, ale pytania padły.

przecież to jedna z bardziej rozpowszechnionych teorii co do UFO.
Tłumić potrzeby pospolite (...) materialne; stwarzać potrzeby intelektualne i podniosłe. Zmagać się, walczyć (...) za postęp ludzi i światów.(...) Kochać prawdę i sprawiedliwość (...) miłosierdzie, życzliwość, oto tajemnica szczęścia (...) oto obowiązek
Awatar użytkownika
Achill
spirytysta
spirytysta

Postautor: Kris » 11 gru 2015, 16:14

I co z tego że rozprzestrzeniona, a może ty coś od siebie dorzucisz, zamiast rozprzestrzeniać rozprzestrzenione.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka