Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Nikita » 19 sty 2016, 12:12

Dziwne teorie Kris...masz jakies dowody na to Twoje teorie?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: czarnyMag » 19 sty 2016, 13:12

atalia pisze:Ja przepraszam, ale dlaczego ten wątek znajduje się w dziale Nauka? :?

bo to jest domniemanie nauki.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 19 sty 2016, 15:07

To udowodnij że to co piszę nie jest prawdą.
Hmmm, domniemanie nauki?
To są informacje uzyskane przez odbiorniki, które nie wszyscy jeszcze umieją obsługiwać.
Jeśli byśmy 200 lat temu powołali się na to, że nasz wiedza pochodzi z internetu, czy telewizji, do której tylko kilka osób by miało dostęp, to ktoś by uwierzył?
To przecież jest taka sama fizyka jak ta odkryta, tylko jeszcze nie bardzo zbadana, ale przecież mamy naszego Jackowskiego i innych i jakoś to łykacie.
Wiedza o tym że nie jesteśmy wolni przychodzi z wielu źródeł, nawet w wielu filmach, pod przykrywką SF jest całkiem zrozumiale pokazywana.
Nawet biblia opisuje nasze pójście w niewole jako wygnanie z raju.
Wiele odkryć, choćby w astronomi, powstało nie bezpośrednio, a dlatego że obserwowano skutki działanie tego co jeszcze nie widzialne.
Zacznijcie dodawać 2 +2 , a nie czekajcie na nie wiem jakie dowody.
To napiszcie co byście na moim miejscu zrobili.
W sumie nie mam za wiele opcji.
Jeśli będę zwalczany, to zostawię sobie to co odkryłem dla siebie i w mojej grupce współpracowników, a po co mam udowadniać że nie jestem wielbłądem.
To zaczyna być naprawdę nużące.
Przecież ja na pisanie tutaj poświecę swój prywatny czas, który mogę spożytkować na co innego.
Nie będę rozsądzał czy te według niektórych "inteligentne i podchwytliwe"posty są w dobrej wierze czy nie, choć dla mnie to łatwizna.
Nie będę się też jakoś tam gniewał, tylko się pożegnamy i będzie koniec podchodów.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 19 sty 2016, 15:34

Do Kris: ależ nie gniewaj się - przynajmniej na mnie. Ja Ci wierzę. A mógłbyś na odległość podać mi moją aurę? (kolor) i imię mojego "gościa" z przeszłości, nie mając mego zdjęcia? Pisałeś wcześniej (być może nie w tej wypowiedzi że jesteś egzorcystą i chyba medium). To nie jest żart! Ale "kryształowi" mi nie odpowiedzą :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Arronax » 19 sty 2016, 18:27

Kryształowi?
Masz współpracowników Kris? Mają podobne zdolności?

Wszyscy poświęcamy tu prywatny czas. Forum służy wymianie wypowiedzi. Nie dziwcie się, że jak są różne opinie, przekazy, to dopytujemy. Uzupełniamy wiedze. Nikt nie jest Alfą i Omegą. Prócz Boga.

Wiele z tych nadajników (np mediów amerykańskich) przedstawia świat inaczej, pełen miłości i ciepła.

Zresztą wspominaliśmy o Jezusie. Dlatego to wszystko to takie trudne.

Pozdrawiam i pamiętajcie o sile dobra i miłości. Wszyscy.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Kris » 19 sty 2016, 19:08

Już wam nie wierzę.
Nie tylko słowa tu działają, ale też intencje.
Kris

Postautor: Mirek » 19 sty 2016, 20:59

A tym co Ci w głowie mącą też już nie wierzysz?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Arronax » 20 sty 2016, 08:08

Intencje? Zlych nie mamy, wiesz to.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: Kris » 20 sty 2016, 11:01

Arronax mów za siebie, jeśli nie wiesz kto jest kto i jakie ma intencje, a dajesz podświadomości info, że wszyscy są dobrzy, to ta Twoją opinie bierze za pewnik i nie broni się przed nikim.
To tak jakbyś wśród złodziei szedł z otwartym portfelem w ręce, zamkniętymi oczami i tak robisz w życiu, a skutki będą opłakane, ale wmówiono Ci że wszyscy są dobrzy, a co z wilkami w owczej skórze?, jak Mirek, i inni, choćby na forum i nie tylko.
Obudź się, oby szybko, ja też tak miałem, ale w końcu dotarło jacy to przyjaciele.

Pani czarnulka chce mnie sprawdzać? - aura czarna z 5% dodatkiem brązu, ale na nią założony piękny fioletowy płaszczyk z kradzionej energii, żeby mamić ofiary, jaka to jestem śliczna i dobra :D
Splot słoneczny - ogromna wyrwa, brak też czakry żołądka, nie wróży to lekkiego życia, oj nie, ale cierpienie i to ogromne tak.
Jeszcze przez jakieś 7 wcieleń będzie po ciemnej stronie, z tego co na teraz się pokazało i tyle też kłopotów.
A wróżką to ja nie jestem i nie będę wchodził pod łóżko z kim tam spałaś.
Jak jest ich tylu że nie pamiętasz, to weź coś na poprawę pamieć.
Pan Mirek podobnie, z tym że na śliczna czarna aurę ubrał sobie kolorek indygo.
Prawie brak czakry podstawy, no może koło 30% pozostało.
Praktycznie nie ma czakry odbytu.
Zresztą parę innych organów też ma duże braki w oczakrowaniu, wiec do nich będą przeżuty w pierwszej kolejności i tak przez 7 kolejnych wcieleń, :shock:
Kris

Postautor: czarnyMag » 20 sty 2016, 12:21

Kris pisze: Pani czarnulka chce mnie sprawdzać? - aura czarna z 5% dodatkiem brązu, ale na nią założony piękny fioletowy płaszczyk z kradzionej energii, żeby mamić ofiary, jaka to jestem śliczna i dobra :D
Splot słoneczny - ogromna wyrwa, brak też czakry żołądka, nie wróży to lekkiego życia, oj nie, ale cierpienie i to ogromne tak.
Jeszcze przez jakieś 7 wcieleń będzie po ciemnej stronie, z tego co na teraz się pokazało i tyle też kłopotów.
A wróżką to ja nie jestem i nie będę wchodził pod łóżko z kim tam spałaś.
Jak jest ich tylu że nie pamiętasz, to weź coś na poprawę pamieć.

Cóż to było do mnie?!.........cóż jesteś wielki! :shock:

co do: "Splot słoneczny - ogromna wyrwa, brak też czakry żołądka, nie wróży to lekkiego życia, oj nie, ale cierpienie i to ogromne tak". - to jest niestety dla mnie 100% prawda :(

co do: "aura czarna z 5% dodatkiem brązu, ale na nią założony piękny fioletowy płaszczyk z kradzionej energii" - tu jest też niestety 100% prawdy tylko że ten "fioletowy płaszczyk" nie ukradłem lecz założyła go na mnie Św. Rita z Casca po lub przed tym jak za rękę przyprowadziła mnie przed Jezusa Chrystusa który uzdrowił mi żonę z nie wyleczalnego nowotworu złośliwego i dał mi to do zrozumienia że On to dla mnie uczyni!

co do: "Jeszcze przez jakieś 7 wcieleń będzie po ciemnej stronie, z tego co na teraz się pokazało i tyle też kłopotów" - poraża mnie to ale się godzę na to - cóż to nie ode mnie zależy :oops:

A co do: "A wróżką to ja nie jestem i nie będę wchodził pod łóżko z kim tam spałaś." - w tym wcieleniu nie jestem kobietą ale słyszałem że w poprzednim byłem i nie pytałem o faceta z "pod łóżka" ale o byt z poza materii ale i tak to już dla mnie bez różnicy.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka