Bardzo Bardzo potrzebna pomoc i porady!!!

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Bardzo Bardzo potrzebna pomoc i porady!!!

Postautor: Natasza » 20 wrz 2016, 17:32

To nie jest Twój teść ani nikt z rodziny. Powiem coś co może Cie zaskoczy , ten byt a jest tylko jeden jest ściągnięty przez sama Ciebie . Soldado chyba już wie z kim masz do czynienie . Czym sie bawiłaś ???moglas uznać to za coś szczytnego ale to jest coś z przed uuuu paru dobrych lat powiedziałabym ze sprzed małżeństwa
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: KryształowaOla » 20 wrz 2016, 17:35

danut pisze:I dziękuję za zdemaskowanie pani Wandy Prątnickiej już tu kiedyś w samotności podjęłam delikatnie ten temat. Im więcej wiadomości podasz o swoich i męża kontaktach tym będziemy więcej wiedzieć jak do tego się dobrać. Widzisz ja, Estia i jeszcze parę innych osób obnażamy tych wszelakiej maści "cudownych magów "i piszemy prawdę o tym co oni robią, by zedrzeć tę zasłonę zakłamania.

Cudownie!!! Było dokładnie tak jak piszę ,poprosiłam ją o pomoc bo stanowiła dla mnie jakby autorytet -kołowrót życia przecztałam jednym tchem i wierzyłam że mi pomoże.Zesłała mi ducha bo nie wiedziała kim jestem i jakie mam zdolności -żadna prawda się przede mną nie ukryje i początkowo chciałam bardzo nagłośnić tą sprawę by ostrzec innych .Jest ona jakby marionetką demonów ,nie działa z wolną wolą.Uciekła z Polski bo w stanach zepsucia ogólnego łatwiej jej funkcjonować. jakbyście chcieli ujawnić prawde o niej ? Jej książki leżą w każdej księgarni ezoterycznej...
KryształowaOla

Postautor: Natasza » 20 wrz 2016, 17:39

Nie martw sie panią x ale sobą , ewidentne czymś sie bawisz i ściągnęłas na siebie , a nie na męża byt który bawi sie tobą
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: KryształowaOla » 20 wrz 2016, 17:40

Natasza pisze:To nie jest Twój teść ani nikt z rodziny. Powiem coś co może Cie zaskoczy , ten byt a jest tylko jeden jest ściągnięty przez sama Ciebie . Soldado chyba już wie z kim masz do czynienie . Czym sie bawiłaś ???moglas uznać to za coś szczytnego ale to jest coś z przed uuuu paru dobrych lat powiedziałabym ze sprzed małżeństwa

To ciekawe bardzo, ponieważ jedyne zabawy w wywoływanie duchów były kiedy byłam niedoświadczoną nastolatką a pozniej temat przepadł.Też problem ustaje kiedy od męża odchodzę...coś bliżej możecie napisać.Ciekawi mnie każda opinia.
KryształowaOla

Postautor: danut » 20 wrz 2016, 17:42

Cudownie, znaczy że jest mi to na rękę i to wcale nie dlatego, że ja mam jakiś osobisty do niej uraz, gdyż ja nigdy bym się po żadne porady, pomoce do tego typu osób nie udała i nie ma takiej siły, ale dlatego że ci ludzie psują, majstrują przy rzeczywistości innych i to zupełnie niczemu niewinnych osób i to mnie bulwersuje i kiedyś wypowiedziałam im ostateczną wojnę. :D

Ok, dołączę się na końcu, bo widzę ze już zaczyna się i tutaj manipulowanie Twoim postrzeganiem. To co napisałaś ma sens i wychodzi ze źródła od strony męża i ściśle połączyło się z demonami Prątnickiej - do diabła z nimi wszystkimi!
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2016, 17:49 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: Natasza » 20 wrz 2016, 17:42

Dokładnie ! To bardzo stara sprawa !!!
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 20 wrz 2016, 17:44

Pamiętaj on jest sam , zmień postrzeganie nie koncentruj sie na mężu bo ten byt właśnie tego chce . Pokaz ze już wiesz , ze to historia z przeszłości i ze go zidentyfikowałaś
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 20 wrz 2016, 17:48

To dziwne , ale podobna istotę wyczuwam przy neuronie
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: KryształowaOla » 20 wrz 2016, 17:50

Natasza pisze:Pamiętaj on jest sam , zmień postrzeganie nie koncentruj sie na mężu bo ten byt właśnie tego chce . Pokaz ze już wiesz , ze to historia z przeszłości i ze go zidentyfikowałaś

Bardzo mocno się zamanifestował kiedy to czytałam,wiec jestem skłonna uwierzyć lecz czemu tak sprytnie się ukrywa od lat że moja najlepsza przyjaciółka która wszystko widzi go nigdy nie zobaczyła ???
Czemu nosząc go na sobie doszłam do takiej mocy jak posiadam ze leczę i pomagam innym ???także skutecznie odprowadzam duchy od jakiegoś czasu...także byłam ostatnio sprawdzana przez dobrego bioterapeutę i nic nie znalazł...
KryształowaOla

Postautor: Natasza » 20 wrz 2016, 17:54

Bo ludzie zafiksowała sie na tworzenie jednego obrazu kogoś kto jest bytem demonicznym czytaj człowiekiem ! Myślą jednoplanowo ze taki byt jest tylko i wyłącznie negatywny i ze w taki sposób będzie postępował . A on jest mądry i wie ile dać by brać
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie