Natasza pisze:Bardzo się cieszę![]()
swoją drogą Twoje doświadczenie jest świetnym przykładem jak niepozamykane drzwi mogą wpływać i wypływać w najmniej oczekiwanym momencie
musiałaś mieć niezłe przeżycia - jeśli byłaś z nią w jakikolwiek relacjach ( priv czytałam - dziękuję!!!! pozdrawiam)
KryształowaOla pisze:Natasza pisze:Bardzo się cieszę![]()
swoją drogą Twoje doświadczenie jest świetnym przykładem jak niepozamykane drzwi mogą wpływać i wypływać w najmniej oczekiwanym momencie
musiałaś mieć niezłe przeżycia - jeśli byłaś z nią w jakikolwiek relacjach ( priv czytałam - dziękuję!!!! pozdrawiam)
Dawała mi ona moc do tego co robiłam,wglądy ,odprowadzenia.Sporo się nauczyłam ale tez sporo musiała mną manipulować.Ukrywała się tak sprytnie że nie miałam pojęcia o jej istnieniu,wiem że łatwo nie odpuści ale już działam w temacie całkowitego jej odcięcia.
Po raz kolejny też zobaczyłam jak działanie w połączeniu z moją najlepsza przyjaciółką daje wielka moc i potwierdzenie tego co czuję.Całkowicie zawierzyłam się Bogu i on doprowadził mnie dziś do tego miejsca gdzie prawda została odkryta.Teraz z wielką radością zamykam za sobą pewien rozdział życia bogatsza w nowe doświadczenia i całkiem uwolniona od wpływów zewnętrznych.
Natasza pisze:To dziwne , ale podobna istotę wyczuwam przy neuronie
Natasza pisze:Chodzi o słowo : kobieta nota bene owad dał odpowiedz bo to komarzyce kąsają hahaha te kobiety
Natasza pisze:Olga, nie zwracaj na nią uwagi,
spójrz z koleżanką i zobaczysz coś ....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości