Holograficzny świat

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Holograficzny świat

Postautor: soldado » 26 lis 2017, 22:59

danut pisze:Dlatego nie ulegaj marnocie. Nie łap się na żadne sreberka i nie wiąż z marnościami, które ktoś chciałby Ci wmawiać.

Staram się...
Staram się codziennie odbierać ,,drugą stronę''.
Robię to nie dla siebie, bo tak się składa, że mam gdzieś moje obecne życie.
Tak Ci napiszę, ze pragnę już je zakończyć.
Ważni są inni, ważny jest każdy oprócz mnie, w tym Ty.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 26 lis 2017, 23:06

Hej soldado, tylko bez takich "se".. "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego" Nie upadaj i nie zaniedbuj siebie. Ja również czuję, że niewiele czasu mi zostało, ale walczy się do końca aż poczujesz to, że wygrywasz tak o siebie jak i o innych. Są tacy, którzy i bez Ciebie niewiele będą znaczyć, zatem nie masz takiego wyboru "ja albo oni". Razem. ;)
danut

Postautor: soldado » 26 lis 2017, 23:16

danut pisze:Hej soldado, tylko bez takich "se".. "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego" Nie upadaj i nie zaniedbuj siebie. Ja również czuję, że niewiele czasu mi zostało, ale walczy się do końca aż poczujesz to, że wygrywasz tak o siebie jak i o innych. Są tacy, którzy i bez Ciebie niewiele będą znaczyć, zatem nie masz takiego wyboru "ja albo oni". Razem. ;)

Mam już dosyć walczyć...
Najgorsze jest to, że wtedy zwracasz się w ,,drugą stronę''.
To tak jakbyś się cofała, jednak na ten czas wydaje Ci się, że to najlepsze rozwiązanie.
Mam przeciw sobie całą rodzinę, ,,przyjaciół'', znajomych, kolegów, bo jestem - stałem się inny.
Jestem dziwolągiem, bo zrozumiałem co jest w życiu ważne, zrozumiałem, że świat materialny jest niczym.
Wszystko co duchowe jest złe dla tych osób.
To wartości godne wyśmiania i poniżenia.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 26 lis 2017, 23:26

soldado pisze:
danut pisze:Hej soldado, tylko bez takich "se".. "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego" Nie upadaj i nie zaniedbuj siebie. Ja również czuję, że niewiele czasu mi zostało, ale walczy się do końca aż poczujesz to, że wygrywasz tak o siebie jak i o innych. Są tacy, którzy i bez Ciebie niewiele będą znaczyć, zatem nie masz takiego wyboru "ja albo oni". Razem. ;)

Mam już dosyć walczyć...
Najgorsze jest to, że wtedy zwracasz się w ,,drugą stronę''.
To tak jakbyś się cofała, jednak na ten czas wydaje Ci się, że to najlepsze rozwiązanie.
Mam przeciw sobie całą rodzinę, ,,przyjaciół'', znajomych, kolegów, bo jestem - stałem się inny.
Jestem dziwolągiem, bo zrozumiałem co jest w życiu ważne, zrozumiałem, że świat materialny jest niczym.
Wszystko co duchowe jest złe dla tych osób.
To wartości godne wyśmiania i poniżenia.

Rozumiem Ciebie bardzo dobrze, ja zauważam jak zmienia się ludziom świadomość wkoło, jak opadają maski z tych, którzy do tej pory udawali dobrych i życzliwych. Ale zobacz, czy to nie przełom w ujawnianiu fałszu i ukazywaniu się prawdy? Śmieje się ten kto się śmieje ostatni - wytrwaj. Żyjemy w czasach burzy umysłów, w czasach niszczenia łańcuchów, ja np. miałam uwolnić koła rowerowe z chaszczy, sitowia :D Gdy i Ty poodrzucasz to wszystko poczujesz wolność i możliwość prawdziwego wyboru serca bez narzucania Ci czegokolwiek przez kogokolwiek. Odnajdziesz siebie.
danut

Postautor: danut » 26 lis 2017, 23:34

A gdy będziesz na pewno wiedział to kto jest Twoim bliskim i kto jest kim, wtedy takiej więzi już nic nie złamie. Nadto jak chyba wiesz w tej rzeczywistości działa pajęczyna dezinformacji mająca na celu zmylanie, spychanie Dusz z właściwej drogi, to jest świetna szkoła zahartowania się w tym, a ujawnione i rozpoznane kłamstwa nie mają już żadnej mocy, nic nam nie mogą zrobić.
danut

Postautor: soldado » 26 lis 2017, 23:35

Postaram się wytrwać, ale nie obiecuje.
Zabrano mi to co najbardziej kocham.
Tak sobie myślę, że Istoty, z którymi mam do czynienia nie dadzą mnie pomimo wszystko skrzywdzić.
Myślę, że za kilka lat będzie jakiś happy and, które One mi szykują.
A to teraz to sprawdzian, czy wytrwam, nie z wiarą, ale z wiedzą o Nich i o tym wszystkim, co dane mi było zrozumieć.
A może się tylko łudzę....
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 26 lis 2017, 23:48

soldado pisze:Postaram się wytrwać, ale nie obiecuje.
Zabrano mi to co najbardziej kocham.
Tak sobie myślę, że Istoty, z którymi mam do czynienia nie dadzą mnie pomimo wszystko skrzywdzić.
Myślę, że za kilka lat będzie jakiś happy and, które One mi szykują.
A to teraz to sprawdzian, czy wytrwam, nie z wiarą, ale z wiedzą o Nich i o tym wszystkim, co dane mi było zrozumieć.

Czuję, że przeżyłeś jakiś mocny cios, umiem takie rzeczy u Ciebie wyczuwać, ale nie dopytuję, bo mnie życie, uwierz, również nie oszczędza. Wczoraj znalazłam dobry artykuł znajomego z wiesz jakiego forum Arka i świetnie w nim ujął zależności i sposoby rozpoznawania dobrych i złych sił, które na nas oddziałują. Dobry nie dość, ze nie kłamie to jeszcze nigdy Cię nie zawiedzie, nie daje obietnic, ale niczym nie mami i na pewno nie karze Cię za nic.
danut

Postautor: danut » 26 lis 2017, 23:54

Soldek mam od naszego znajomego cytaty i chyba w porę je otrzymałam byś je odczytał bo są odpowiedzią na to co akurat piszemy "Ten świat nienawidzi prawdy i uprzykrza życie każdemu kto jej szuka Dr Neruda Niektóre osoby doświadczają czegoś, co jest nazywane chwilową awarią w ich interfejsie, awarią podczas której osoby te są w stanie patrzeć przez wyłom w murze... ...ich doświadczenie zaczyna dawać znać o sobie za pośrednictwem świata kultury. Będzie się ono pojawiać w filmach, książkach, przedstawieniach teatralnych, obrazach, poezji...: „Podczas interakcji z WingMakers dowiedziałem się, że istnieje ścieżka wytyczona przez zaprogramowanie, ale istnieje również ścieżka superświadomości - ta druga skupia się na tym jak membrany rzeczywistości kwantowej wzajemnie się przecinają i za czym idzie jak mogą tworzyć reakcje łańcuchowe, których następstwa rozchodzą się po wszystkich wymiarach. Owe reakcje łańcuchowe kierowane są przez nici zdarzeń zaprojektowane przez istoty z bardzo wysokich wymiarów."

My tkamy obrazy rzeczywistości dla siebie, nie tylko na teraz, ale na zawsze, bierzmy więc mocne nici i się nie rozklejajmy, by złe siły nie mogły znowu ich splątać, ani zerwać - a to już ja napisałam.
danut

Postautor: czarnyMag » 27 lis 2017, 11:46

Jeśli wytrwasz "soldado" bo śmieje się ten kto śmieje się ostatni to urodzisz się z tymi samymi problemami w podobnych warunkach i miejscu :)
Ale jeśli wytrwasz i przekujesz to życie w sukces (swój własny) to zamienisz to życie w siłę i mir w następnym życiu.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 27 lis 2017, 17:20

czarnyMag pisze:Jeśli wytrwasz "soldado" bo śmieje się ten kto śmieje się ostatni to urodzisz się z tymi samymi problemami w podobnych warunkach i miejscu :)
Ale jeśli wytrwasz i przekujesz to życie w sukces (swój własny) to zamienisz to życie w siłę i mir w następnym życiu.

Ułuda - sukces własny to otrzymana nagroda na tu i teraz, która ma zaspokoić nasze dalsze pragnienia i zatrzymać poszukiwania. "Skoro nagrodę już tu otrzymałeś, to jakiej jeszcze oczekujesz nagrody w Niebie?" Nic z tego nie przełoży się na następne życia, bo następne życia już istnieją i odbierają oddziaływanie zewsząd jak i my teraz, to tylko czcze obietnice kłamcy. Skoro wszystko z wielości istnienia poświecisz np. dla swojej tu kariery, to tam co Ci zostanie? Dziel, ale dobrze i sprawiedliwie. A w ogóle staję w obronie soldado i odpędzam od niego wszelkie wasze czarny magu i Nataszy złe duchy. Te które zobrazowały się jak piszesz w innym poście i Twojej żonie, te za pomocą których próbujesz wpływać na innych a są one tylko Twoim własnym wyobrażeniem skupionym siłą własnej nienawiści i ja o tym wiem dlatego ich się nie boję, dlatego nie oddziałują na mnie i przekażę te wiedzę soldado by również on wiedział czym one są oraz od kogo pochodzą.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie