Ja nie stwierdzam, że tak jest, po prostu podaje rzetelną informacje, że w jego książce taka informacja jest i to bardzo wyraźnie zarysowana.
A jak należy to odbierać, interpretować to właśnie Sławku jest pole do popisu jak napisałeś

Xsenia pisze:Właśnie wymęczyłam książkę "Umarli mówią" Brune'a.

Mirek pisze:To test sprawdzający Xsenię czy mowi prawde?

|Coca|Cola| pisze:Hmm... w internecie znajduje się książka "Umarli mówią do nas" w pdf, ale nie jestem pewien czy jest to pełne wydanie bo ma około 150 stron (oryginał ma 400 ponad)? Książka ma 10 rozdziałów?

Pablo diaz pisze:|Coca|Cola| pisze:Hmm... w internecie znajduje się książka "Umarli mówią do nas" w pdf, ale nie jestem pewien czy jest to pełne wydanie bo ma około 150 stron (oryginał ma 400 ponad)? Książka ma 10 rozdziałów?
X rozdziałów ....387
Zakończenie.....435
Przypisy............437 stron

konrad pisze:Jeśli chodzi o tą tematykę, w języku polskim jest też książka "Powiedzcie im, że śmierć nie istnieje". Wydana też jest książka o chronowizorze, czyli urządzeniu, które pozwala zobaczyć sceny z przeszłości, ale tutaj jestem już nieco sceptyczny
Wróć do Literatura spirytystyczna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości