1Prawda1 pisze:Mniemam, że Paweł natrafił na Twoje posty Danuto i jednak stwierdza, że na ten moment to pytanie jest za trudne. Ja też tak twierdzę. Skoro pytanie jest trudne, a chyba nas lubisz to nakierujesz nas na dogłębną odpowiedź na nie?
1Prawda1 pisze:Być może głupio zapytam chociaż kto wie, ale ja pytam o kwestie lekcji. Lekcji rozwoju.

Pawełek pisze:Danut, nauka dalej ma problemy z rozbiciem wody na tlen i wodór, a Ty już potrafisz odpowiedź na pytania które zadaje sobie ludzkość od tysiącleci. Chcesz mi powiedzieć że to WSZYSTKO jest prostsze, niż zwykłe pozyskiwanie wodoru w celu zamienienia go na energię?
Nauka dalej nie potrafi zaakceptować faktu o istnieniu czegoś po śmierci, a Ty rzucasz na tacy wszystkie odpowiedzi jak gdyby to już było wszystko wyjaśnione i spisane w jednej książce.
Coś mi tu nie gra.
danut pisze:Pawełek pisze:Danut, nauka dalej ma problemy z rozbiciem wody na tlen i wodór, a Ty już potrafisz odpowiedź na pytania które zadaje sobie ludzkość od tysiącleci. Chcesz mi powiedzieć że to WSZYSTKO jest prostsze, niż zwykłe pozyskiwanie wodoru w celu zamienienia go na energię?
Nauka dalej nie potrafi zaakceptować faktu o istnieniu czegoś po śmierci, a Ty rzucasz na tacy wszystkie odpowiedzi jak gdyby to już było wszystko wyjaśnione i spisane w jednej książce.
Coś mi tu nie gra.
To szukaj dalej za pomocą szkiełka i okaJa znalazłam i wiem, że w ten sposób nigdy tej odpowiedzi się nie znajdzie i dopiero " kto naprawdę szuka, ten ją znajdzie".

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości