1Prawda1 pisze:Ja bym wysnuł coś takiego: Zaśnięcie powoduje idealne warunki do tego typu rzeczy, a że przy zaśnięciu pojawiają się głupawe sny, podróże astralne itp.. To się nie wyklucza. Po prostu zaśnięcie, które tak a propos przypomina martwe ciało które leży jest potężnie ważnym elementem naszego życia.
czarnyMag pisze:A co byś powiedział na taki sen: za włosy z tego snu rwie cię twoja umarła matka która jak już zleziesz z łoża (wyszarpnięty przez włosy drze ci się że jej np. koleżanka do tej pory nie dostała (czegoś tam i obiecuje ci że następnym razem gdy "popłyniesz w błogi sen" a sprawy nie załatwisz do końca to wyrwie ci te twoje kudły - i co Ty na to? Ja załatwiłem wszystko co chciała A ty popieprzyłbyś to ?!............................z moją matką - WĄTPIĘ
1Prawda1 pisze:Moje pojęcie o życiu jest bardzo unikatowe. Jeżeli miałeś taki sen to według mnie nie było to bez przyczyny bo przecież wszystko ma przyczynę. To czy mamy się takich snów bać tego nie wiem, ale skoro takie coś zaistniało to być może miało związek to z twoim przeżywaniem ''przeklętości'' tego świata.
Arronax pisze:Dołączam się do pytania prawdy.
Oraz czy Sny naprawdę uwalniają w nas Duszę aby wróciła w ten czas do swego domu i porozumiewała się z innymi.
W takim razie skąd takie głupawe sny, przecież to nie zdarza się naprawdę, tylko jest projekcją. To mnie właśnie wstrzymuje przed uznaniem tego, że podczas snu opuszczamy ciało i wchodzimy do Astralu.

1Prawda1 pisze:Twój sposób pisania do mnie nie dociera. Spróbuj napisać to inaczej oki?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości