implanty energetyczne

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: implanty energetyczne

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 00:39

danut pisze:Sieć nie jest wcale chaotyczna, bo odpowiednie informacje trafiają do odpowiednich osób. Nasza psychika często chce je po swojemu pojmować, "e to niemożliwe- musi być tak" - i to jest błąd, dlatego "bądźcie lepiej jak dzieci" wtedy wszystko staje się prostsze.

Dokładnie tak :)
Nieraz trzeba być jak dziecko, mieć w sobie dużo pokory, żeby zrozumieć więcej.

Jest jeszcze coś, czego nie napisałem wcześniej, bo złapałem się na tym, że znowu to ocenzurowałem...
Ale napiszę to...
Czym więcej z Tobą kiedyś pisałem, tym to stawało się mocniejsze, stawały się mocniejsze moje zdolności.
Nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 04 lip 2024, 00:52

No jak racjonalnie wytłumaczyć? :D Ale jest więcej takich osób, co jeszcze dzisiaj właśnie ta lekarka z dawnego epizodu z inną rzeczywistością powiedziała, że ja coś w sobie mam i ona to widzi i w dzisiejszych czasach. A wszystko to w odpowiedzi, bo poopowiadałam jej trochę o moich relacjach na wsi i jak one dawno wyglądały wśród tamtejszej młodzieży. Nie chwaliłam się, ja tam rządziłam, nie wiem dlaczego, ale bardzo i szczególnie chłopcy liczyli się z moim zdaniem. Dostawali jakieś impulsy z góry? :) Była taka jednomyślność w organizowaniu się, że to też jest aż dziwne.
danut

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 21:54

Dostawali jakieś impulsy z góry?

Mają wpływ na nasze myśli, mają z nami kontakt telepatyczny.
Gdy często ktoś Ci cały czas podpowiada jakieś rozwiązanie i z tą podpowiedzią nie ustaje, to w końcu często jest tak, że to robisz.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 04 lip 2024, 22:06

"Wiatr wieje tam gdzie chce i szum jego słyszysz, lecz nie wiesz skąd przychodzi i dokąd podąża. Tak jest z każdym, który narodził się z Ducha." Myślę, że to jest najlepszy komentarz do tej naszej rozmowy.
danut

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 22:20

danut pisze:"Wiatr wieje tam gdzie chce i szum jego słyszysz, lecz nie wiesz skąd przychodzi i dokąd podąża. Tak jest z każdym, który narodził się z Ducha." Myślę, że to jest najlepszy komentarz do tej naszej rozmowy.

Nie wszyscy którzy są na Ziemi, narodzili się z Ducha. ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 04 lip 2024, 22:30

soldado pisze:
danut pisze:"Wiatr wieje tam gdzie chce i szum jego słyszysz, lecz nie wiesz skąd przychodzi i dokąd podąża. Tak jest z każdym, który narodził się z Ducha." Myślę, że to jest najlepszy komentarz do tej naszej rozmowy.

Od Ducha można się odłączyć i być może śmierć duszy, czyli śmierć druga jako przestroga Jezusa jest faktem. To jest ciężki temat i orzech do zgryzienia.
danut

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 22:38

danut pisze:
soldado pisze:

Od Ducha można się odłączyć i być może śmierć duszy, czyli śmierć druga jako przestroga Jezusa jest faktem. To jest ciężki temat i orzech do zgryzienia.

Kiedyś w Częstochowie rozmawiałem ze starszym mnichem, bo nie umiałem zrozumieć, dlaczego osoba, która powinna Cię kochać bezgraniczną miłością, przez całe życie Cię krzywdzi, od najmłodszych lat. Powiedział mi coś, co na zawsze zapamiętałem, myślę, że jest to Ich jakaś wiedza, która nie jest dla wszystkich.
Przede wszystkim zakazał mi kategorycznie kontaktu z tą osobą, nie było mowy o wybaczeniu jej tego, co mi zrobiła.
A potem powiedział: ,, tego co ludzie nie wiedzą to fakt, że niektórzy ludzie, rodzą się już źli.''
Dla mnie było to wtedy nie wiarygodne, bo o tym nie można nigdzie przeczytać...
Ten mnich według mnie wtedy powinien mnie namawiać do wybaczenia, ale zrobił coś odwrotnego.
Uchylił mi rąbka wiedzy, którą posiadał i otrzymałem odpowiedź, której się nie spodziewałem.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 04 lip 2024, 22:50

Ja też spotkałam w życiu na swojej drodze osobę, która była tak naprawdę bardzo zła, aż tak fałszywa, bezlitosna i wyuzdana, a potrafiła aż tak sprytnie malować siebie na zupełnie przeciwny temu obraz, że bez mrugnięcia okiem po odkryciu jej prawdziwej twarzy powiedziałabym, to samo, co ten mnich. "Nie rodzą się z Ducha" - zatem kim są? Znowu mamy bardzo trudny temat i nie chcę wchodzić tutaj wcale w teorie spiskowe, ale wszystkie moje doświadczenia podczas kontaktu z nią i nieludzkie możliwości tej osoby przekraczały nie tylko moje możliwości rozumienia.
danut

Postautor: soldado » 04 lip 2024, 23:01

danut pisze:Ja też spotkałam w życiu na swojej drodze osobę, która była tak naprawdę bardzo zła, aż tak fałszywa, bezlitosna i wyuzdana, a potrafiła aż tak sprytnie malować siebie na zupełnie przeciwny temu obraz, że bez mrugnięcia okiem po odkryciu jej prawdziwej twarzy powiedziałabym, to samo, co ten mnich. "Nie rodzą się z Ducha" - zatem kim są? Znowu mamy bardzo trudny temat i nie chcę wchodzić tutaj wcale w teorie spiskowe, ale wszystkie moje doświadczenia podczas kontaktu z nią i nieludzkie możliwości tej osoby przekraczały nie tylko moje możliwości rozumienia.

To może tak napiszę odpowiedź na to, kim są...
Osoby uprowadzone przez Obcych bardzo często poddawane są różnego rodzaju bolesnym zabiegom.
Wbrew ich protestom, płaczom, cierpieniom... Obcy kompletnie nie reagują na to.
Tak jakby byli kompletnie bez uczuć.
Pobierają bardzo często od osób wziętych płyny ustrojowe, od kobiet jajeczka, od mężczyzn nasiennie.
Przy kolejnym spotkaniu pokazywane są im ich dzieci, które są sztucznie hodowane.
Nie tylko hybrydy, przez Nich wychodowane są Ich tworem... manipulują od dawna narodzinami.
Często jest tak, że na wczesnym etapie u kobiet ciężarnych, które miały z nimi kontakt znika ciąża...
Cała ciąża też może być manipulowana... zamieniane są płody na te od nich bezduszne hybrydy, które się rodzą i są pośród nas.
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 04 lip 2024, 23:22

To jest nie do uwierzenia, ale od dawna w starych wierzeniach pojawia się przecież ten motyw o podmieńcach! Z czego on się narodził? Sama ta możliwość twardej manipulacji ludzkim widzeniem, nie postrzeganiem, a dosłownie widzeniem. Jej zamiany we mnie, czy też w starą Romkę. Efekty świetlne przy takiej zamianie - wyjście z przestrzeni łąki jako kogoś mi nieznanego, kto nie powinien znać ani mnie, ani tego terenu i podanie mi swoich nieprawdziwych danych. Pisałam kiedyś z wierzącym w zmiennokształtność - nadal upieram się przy swoim, że oni nie zmieniają kształtu, oni zmieniają nam nasze ich widzenie, są tym kim chcą byśmy ich zobaczyli. Mam tak dużo uwag, ze nawet boję się o nich wszystkich pisać, bo brzmią bardzo nieprawdopodobnie. A obecnie moje wnioski są inne od tych, które rzucali moi przyjaciele na temat tej osoby w dawnych latach. Tego nie wiem, na ile serio, a na ile w przenośni to robili. Przytoczę parę- "Danusia, z jej pogubionych włosów legną się węże na twojej łące" "To jest strzyga, zapytaj ją, czy urodziła się ze wszystkimi zębami."- były to tego typu uwagi.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi