Wreszcie w dobrym miejscu

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wreszcie w dobrym miejscu

Postautor: martini » 12 sty 2016, 08:48

Dziękuję za odpowiedź. Od dawna mam takie sytuacje. Nigdy jednak nie było to na zasadzie przestraszenia mnie. Po prostu mam wrażenie, że są od tak. Jedynie te koszmary nocne straszą mocno.
Pamiętam jak w tamtym roku jak było ciepło szliśmy po naszym lesie z mężem i synem. W tym lesie zostało rozstrzelanych sporo osób. Jest też cmentarz ku czci tych ludzi. Często tam chodzimy odwiedzić, popatrzeć. I tak sobie idziemy, pierw mój syn za nim mój mąż a ja za nimi. Cisza w lesie tylko ptaki i nagle poczułam jakby dłoń na ramieniu, odwróciłam się ale nikogo nie było.
Nie wiem jak z modlitwą bo nie chodzę do kościoła. Teoretycznie ochrzczona jestem ale już dawno temu stwierdziłam, że kościół potrzebny mi nie jest do bycia dobrym człowiekiem. Wierzę w dobro i to mi wystarcza.
Pytasz czy robiłam coś co by mogło oczyścić dom, oprócz oczadzenia szałwią to nic więcej bo nie wiem jak to zrobić.
martini

Postautor: Nikita » 12 sty 2016, 13:53

Wierzysz w dobro to juz wiele...Mozna sie jeszcze tak z glebi serca pomodlic do Boga lub Ducha opiekunczego oczywiscie wlasnymi slowami o pomoc i ochrone. Moze jeszcze w tym lesie sa dusze , ktore tam utknely i probowaly sie z Toba skontaktowac. W domu tez musi coas byc. Widzenie katem oka to jest wlasnie widzenie Duchow. Jezeli do dzieci Jakis duch przychodzi to trzeba zrobic porzadne oczyszczenie domu i otoczyc go dobrymi fluidami poprzez goraca modlitwe.
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: martini » 13 sty 2016, 08:27

Dziękuję a mam jeszcze takie pytanie, czy oprócz modlitwy można inaczej sobie poradzić?
martini

Postautor: Nikita » 13 sty 2016, 09:19

Ja nie jestem medium wiec nie wiem ale wiem, ze jezeli masz ochrone na dom i domownikow to nic zlego nie moze Wam zrobic. Poprostu te niskie byty odejda jezeli w domu zostana podniesione wibracje. Poprzez modlitwy i dobre intencje, dobre pozytywne mysli i nastawienie do zycia przyciagasz dobre wysokie duchy, ktore otaczaja Ciebie ochrona i wtedy te niskie byty odchodza, nie maja do Ciebie dostepu. Ja robilam tez rytual ze swieca...trzeba przyniesc swieczke z kosciola i chodzac przez caly dom w kazdym kacie modlic sie intensywnie. I prosic o ochrone i oczyszczenie. Mozna tez okadzic dom szalwia biala lub jalowcem. Ale najwazniejsze sa wasze domownikow czyste mysli...Pozdrawiam serdecznie!
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: fruwla » 14 sty 2016, 11:42

Nikita pisze:Ja nie jestem medium wiec nie wiem ale wiem, ze jezeli masz ochrone na dom i domownikow to nic zlego nie moze Wam zrobic. Poprostu te niskie byty odejda jezeli w domu zostana podniesione wibracje. Poprzez modlitwy i dobre intencje, dobre pozytywne mysli i nastawienie do zycia przyciagasz dobre wysokie duchy, ktore otaczaja Ciebie ochrona i wtedy te niskie byty odchodza, nie maja do Ciebie dostepu.

Logiczna, serdeczna porada. Niestety, nie zawsze funkcjonuje. Widocznie to nie takie proste.
W wielu biografiach, rozmodlonych, pozytywnych, otoczonych "aniolami " prawych i dobrych ludzi, czesto mozna natrafic
na niezliczone przyklady, jak bardzo takie wysokowibracyjne osoby przyciagaja niskie byty, i jak ciezko, mimo
ochrony wysokich duchow ich sie pozbyc.
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Nikita » 14 sty 2016, 14:41

To daj lepsza rade jak jestes taka madra... ;)
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: fruwla » 14 sty 2016, 14:54

Nikita pisze:To daj lepsza rade jak jestes taka madra... ;)

tobie dam madra rade , nikita, zjedz troche szalwii zmieszanej z jalowcem, to sie oczyscisz od srodka ;)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Nikita » 14 sty 2016, 20:06

bardzo smieszne...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi