Opętania

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Opętania

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 16:12

odnowa pisze:Ja gdy chciałem się zabić 7.XII.2014r. to słyszałem wewnętrznie płaczliwy głos: "nie rób tego, to choroba psychiczna". Coś mnie pchało by zeskoczyć z belki w stodole i zawisnąć na sznurze. W końcu się uspokoiłem i zadzwoniłem pod 112 po pomoc. Poprosiłem o przewiezienie do szpitala psychiatrycznego. Tam przez jakieś dwa tygodnie słyszałem wewnętrznie "umrzesz tej nocy". Na szczęście do tego nie doszło i leki które biorę wyciszają wszelakie głosy. W mojej parafii jest egzorcysta, ale jemu jakoś nie ufam.

I właśnie ! To takich intruzów podsyłających nam te myśli sugestią potrzeba przeganiać. Dobrze jest skorzystać z pomocy psychoanalityków, którzy pomogą Ci ich rozpoznać i to z imienia i nazwiska wśród osób, z którymi jakoś jesteś połączona, ale czasami potrzeba też zajrzeć do własnej podświadomości, czy czasem nie jest to nasze id. Obroniłaś się, postawiłaś się temu i wygrasz.
danut

Postautor: odnowa » 04 kwie 2016, 16:26

danut pisze:I właśnie ! To takich intruzów podsyłających nam te myśli sugestią potrzeba przeganiać. Dobrze jest skorzystać z pomocy psychoanalityków, którzy pomogą Ci ich rozpoznać i to z imienia i nazwiska wśród osób, z którymi jakoś jesteś połączona, ale czasami potrzeba też zajrzeć do własnej podświadomości, czy czasem nie jest to nasze id. Obroniłaś się, postawiłaś się temu i wygrasz.

Jak już coś to obroniłem :). Mój nick ma znaczenie "od początku" - od nowa. Nigdy nie pracowałem z podświadomością, najwyraźniej przyszedł na to czas. Obecnie czuję się dobrze a moim problemem jest uzależnienie od komputera, za które mam zabrać się w następnym tygodniu :lol:
odnowa

Postautor: danut » 04 kwie 2016, 16:28

Przepraszam - obroniłeś - no bo ta odnowa, jak by nie patrzeć jest rodzaju żeńskiego i mnie zmyliła.
danut

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi