SEX

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: SEX

Postautor: fruwla » 25 paź 2015, 15:26

Nikita pisze: byc moze cos sie do niej przyczepilo , cos niskiego i to powodowalo te niskie wibracje....jak sie nie jest gotowym to lepiej nie nawiazywac kontaktow z tamta strona...

Bardzo mozliwe... dlatego zawsze trzeba pamietac o BHP ;)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: withana » 25 paź 2015, 19:38

Czesto czytam forum, ale nie udzielam sie gdyz chyba nie mam nic "madrego" czy Nowego do powiedzenia.
Uprzejmie prosze o cierpliwosc , wyrozumialosc i Staranie sie zrozumiec to, co ja chce przekazac. Ze swojej strony oczywiscie chce postarac sie by bylo logicznie i nie chaotycznie, ale zdaje sobie sprawe z mojej nieumiejetnosci (z ktora pracuje ale efekty slabe niestety)

Gdybym tak Mogla przekazac info telepatio czuciem... bardzo mi tego brak w komunikacji. A czasami az zal i plakac sie chce z bezradnosci, ze Jest To Naturalna Prosta i Przejrzysta Bezbledna forma porozumiewania sie, a niestety ... nie "uprawiana" przez ludzi.

Na pytanie: "czy ktoś odebrał takie wrażenie ? mam na mysli sex z istotą duchową ....dosłownie
moja odpowiedz : Mi bylo dane. Istota duchowa konkretnie odcielesniony Czlowiek i ja. My . Czyli Dwie Indywidualne Energie, Swiadomosci, Dwa Odrebne (jakby nazwac) strumienie jak prady elektryczne, na przeciw siebie Wzajemnie po dwuch stronach kola , bo Okrag ten tworzylismy My Nami. Istota Duchowa On po jednej stronie kola, a po przeciwleglej ja. Ale jednoczesnie to kolo to Nasze "ciala"fizyczne ale nie ziemskie. Nazywam ciala, gdyz byly zlaczone Nasze rece -nie dlonmi (nie mielismy dloni). Polaczenie rak tworzacych okrag bylo na wysokosci Naszych serc, byly tez nasze odrebne glowy a raczej Swiadomosc posiadania glow.
Nie bylo nic ponizej Tego Okregu, ktory Tworzylismu, nie bylo nog, czy narzadow plciowych, po prostu nic ponizej Serc.
Przekazalismy sobie siebie wzajemnie Uczucie. Przeplyw Jego energii do mnie a mojej do Niego. Czyli Jednosc zawierajaca dwie Nasze Odrebnosci, My z Zawartoscia Nas w Nas czyli w Jednym... Nie umiem okreslic czy Jego czy moj strumien pradu byl wyzej, sprawialo wrazenie, ze jeden nad drugim. Strumienie tych jakby pradow elektrycznych nie mialy "jednego czasu", to tak jakby jeden wyplynal wczesniej a drugi pozniej, albo jakby mialy inne predkosci poruszania sie. Nie umiem okreslic tej roznicy. Raczej roznica w predkosci poruszania)
Moja mysl wtedy, ze jest to polaczenie seksualne, gdyz odczucie bylo jak ziemski orgazm dwoch spelnionych partnerow... tylko intensywnosc jak nie do opisania silniejsza, jakby o jakies miliony bardziej intensywna a Zarazem jakby o Miliony razy Spokojniejszy "ten odplyw" i zadnego pojecia czasu, zadnych odczuc, ze minie... To zalezalo od AZ od Nas ... ile chcemy...

nie mozna w tym moim przypadku mowic o seksie w sensie dokladnym czy rzeczywistym ludzkim seksie
mimo bycia czlowiekiem wtedy bylam Bardziej Energia a fizycznosci ciala ludzkiego mojego nie czulam, chocia byly mysli ludzkie na przyklad , ze to jest ograzm ale prawdziwy Cala Soba , ze ziemski jak cos tylko przypominajacego orgazm
Nie wiem czy to doswiadczenie z astralu

Konkret. On mezczyzna "umarl". Czyli prawdopodobnie moglby znajdowac sie w astralu po "smierci"

Nasz inny Kontakt : Pocalowal mnie, bylo to Piekne ale moje wrazenie, ze w Pocalunku od Niego chodzi o wdechy i wydechy Nasze, o ten Wspolny Bezdech, w krorym Jest "To Cos" (nie rozpisuje sie bo nie potrafie)
Chcialam poczuc Jego usta, chcialam poczuc Jego Fizycznosc poprosilam, zeby pocalowal jeszcze raz - On powiedzial, ze "nie o to chodzi", ze chodzi o to, ze On mnie kocha
Byly jeszcze inne Nasze spotkania, az dotarlo do mnie, ze Nie O Seks chodzi, ze Nie Chodzi O Fizycznosc dotyku ust czy innych pieszczot.

Nie mam pewnosci, ze te doswiadczenia byly od Ducha z astralu. Byly w krotkim czasie ziemskim po Jego fizycznej ziemskiej smierci.

Mysle, ze seks oparty na Milosci moze byc "droga" do nazwe "dalej" , ktora nie konczy sie wraz ze "smiercia" organizmu czlowieka

Byc moze duchy w astralu gwalca ... ale moze tych ktorych , wibracje nasze i tych duchow z astralu sa przyciagajace sie na zasadzie podobienstwa...
Byc moze duchy w astralu gwalca, na Ziemi niektorzy ludzie tez gwalca ludzi.

Mimo wszystko, ze tak duzo napisalam i w tak "byle jakiej" formie to pozostawiam. A administracje prosze o ewentualne skasowanie albo przeniesienie w inne miejsce.
withana

Postautor: fruwla » 25 paź 2015, 21:04

withana pisze:
Nie mam pewnosci, ze te doswiadczenia byly od Ducha z astralu. Byly w krotkim czasie ziemskim po Jego fizycznej ziemskiej smierci.

Mysle, ze seks oparty na Milosci moze byc "droga" do nazwe "dalej" , ktora nie konczy sie wraz ze "smiercia" organizmu czlowieka

!!! Fascynujace, przeczytalam trzy razy, wierze Ci.
Witaj Withana ! :)
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Wiatr1000 » 27 paź 2015, 11:25

Gdzieś czytałem relacje ludzi, gdzie właśnie przychodziły byty, ludzie byli sparaliżowani ale mieli doznania seksualne z tymi bytami. Jednak te byty były określane w ludowy sposób demonami :P

Ktoś kto chciał też OOBE miał słuchowe doznania by wyszedł z ciała a to był napastliwy byt kobiecy, który chciał doznań. Jednak ta osoba skreśliła OOBE tylko poprzez to jedno doświadczenie.

Powiedzcie mi coś innego czy onanizm i masturbacja są źle odbierane przez tam tą stronę? Czy wasi Opiekunowie dawali wam jakieś nakazy lub coś podobnego byście tego nie robili? Mnie mało pociąga fizyczność, cielesność bym zaspokoił to pragnienie, jednak jest jakieś ale właśnie starcza mi zaspokajanie tego przez siebie samego :P Wręcz powiem wam że te myśli sprośne, wokół seksu i patrzenia wokół seksu mnie męczą a nie cieszą :roll: :x
Wiatr1000

Postautor: Elfi » 27 paź 2015, 12:20

Robert Bruce w jednej ze swoich książek o tym pisałem. Ponoć jest to powszechne i naturalne zjawisko tylko nie zawsze pamiętamy.
Awatar użytkownika
Elfi

Postautor: withana » 27 paź 2015, 12:40

Napisalam poprzednio :Mysle, ze seks oparty na Milosci moze byc "droga" do nazwe "dalej" , ktora nie konczy sie wraz ze "smiercia" organizmu czlowieka

Napisalam zdanie, ktorego sama nie umiem zrozumiec. Dodalabym przyslowiowe, ze "wiekszych bzdur nie slyszalam" Wlasciwie to nie ja sama z siebie"naprawiam" ten blad ale jest to moj Opiekun Duchowy, ktory mnie tu przyprowadzil teraz . Dziekuje za to. Duchowi Opiekunowi. Mimo, ze zajeta jestem to na "mala przerwe". Po prostu Czulam Wyraznie, ze powinnam tu wejsc i przeczytac. Czyli to Konkretne zdanie.
Przepraszam za to.

A Calosc - nie po to opisalam, zeby Ktos wierzyl czy nie wierzyl. To po prostu moje doswiadczenia z tego tu zycia ziemskiego. (Podzielilam sie Czyms bardzo bardzo intymnym. Wlasciwie dzis nie wiem dlaczego wtedy wyjawnilam ta tajemnice piszac tu).

Dziekuje za powitanie i Witam Wszystkich :)
Dzis tak na szybko. Cos o sobie napisze w odpowiednim miejscu na forum. Bardzo przepraszam za Balagan, ktory narobilam.
withana

Postautor: Nikita » 27 paź 2015, 13:04

Wiatr sex nie jest zly...jest naturalna potrzeba czlowieka...oczywiscie w granicach rozsadku. Np seksu nie powinno sie zaczynac za wczesnie a takze wiedzeic kiedy z nim skonczyc....Bo dzis jest niezdrowa tendencja do zaczynania za wczesnie i jeszcze na starosc ludzie chca uzywac seksu...a to juz jest chyba niesmaczne.... :oops:
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Xsenia » 27 paź 2015, 15:34

Nikita pisze: Np seksu nie powinno sie zaczynac za wczesnie a takze wiedzeic kiedy z nim skonczyc....Bo dzis jest niezdrowa tendencja do zaczynania za wczesnie i jeszcze na starosc ludzie chca uzywac seksu...a to juz jest chyba niesmaczne....

Nikita poszerz horyzonty :) Starzy ludzie też uprawiają seks I TO NIE JEST NIESMACZNE. Pożyjesz, zobaczysz :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: Mirek » 27 paź 2015, 18:13

Niesmaczne jest, jak starsi ludzie uprawiają seks w miejscu publicznym ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Wiatr1000 » 27 paź 2015, 18:39

Nikita pisze:Wiatr sex nie jest zly...jest naturalna potrzeba czlowieka...oczywiscie w granicach rozsadku. Np seksu nie powinno sie zaczynac za wczesnie a takze wiedzeic kiedy z nim skonczyc....Bo dzis jest niezdrowa tendencja do zaczynania za wczesnie i jeszcze na starosc ludzie chca uzywac seksu...a to juz jest chyba niesmaczne.... :oops:

Więc ja mam niską potrzebę zaspokajania tego pragnienia, to wynika z niskiej potrzeby bliskość i "łączenia" się z ludźmi w każdy możliwy sposób, czy to po przez pracę, zabawę, uczucia itd. Od małego unikałem towarzystwa, wręcz mnie wyganianio do zabaw z dzieciakami, a także wszędzie do ludzi. Nie garnie mnie do ludzi, a tym bardziej tak intymne zbliżenie jakim jest seks. Oparte na zaufaniu a u mnie na zaufanie... Długa droga.. Nawet kilku letnia droga bym komuś zaufał... :P Ja mam już 28 lat z musu się przytuliłem tylko raz z koleżanką ale to tak w formie przyjacielskiej. Bez całowania, chodzenia, randkowania nie wspominając o seksie :P Nie czuję się gorszy przez resztę, wręcz się śmieję z tych którzy wytrzymań nie mogę bez gadania i kręcenia się w tym temacie :lol:

Dlatego się pytam czy zaspokajanie potrzeb w tej strefie przez siebie samego jak jest odbierane. Pytam się mediów, które rozmawiały na te tematy z opiekunami, duchami/duszami. Czy to czynność nie polecana, szkodliwa w rozwoju itd. czy ona nie przeszkadza?
Wiatr1000

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi