Pytanie do praktyków

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Pytanie do praktyków

Postautor: Natasza » 09 sie 2016, 05:20

Dziękuję za odpowiedź, chociaż na tę , o którą mi chodziło widzę, że będę musiała poczekać

p.s.
moje doświadczenia fakt tylko kilka opisałam w temacie jaki znasz jak również Twoim osobistym
pozdrawiam i trzymaj się
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 15 sie 2016, 23:46

Natasza pisze:On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie

Był w tej grupie (bo to się czuje) Asmodeusz, Ashtaroth, Amon, Paymon, Belial czy Azazel?
I który zabił mi zwierzę?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 16 sie 2016, 06:09

czarnyMag pisze:
Natasza pisze:On nie jest sam jest ich ok 6,7 widziałam ich gdy kiedyś dałam Ci zaproszenie

Był w tej grupie (bo to się czuje) Asmodeusz, Ashtaroth, Amon, Paymon, Belial czy Azazel?

:lol: Pewnie był, dla każdego istnieje przecież to w co sam świecie wierzy.
danut

Postautor: Natasza » 16 sie 2016, 07:30

czarnyMag pisze:

żaden z nich nie podał swojego imienia, mówili za to inne rzeczy
kilku z nich miało w dłoniach tablice z cyframi i nie były to cyfry 666
czy któryś z nich jest odpowiedzialny za śmierć Twojego zwierzęcia?
myślę, że po tym jak się zachowywali agresywnie nie można wykluczyć takiej możliwości
ktoś nie wierzy , że to jest możliwe? heh niech wypowie magiczne słowo i czeka

dodam tylko , że i tak najważniejszą postacią dla nich , która przyszła na samym końcu
był ten ubrany na czarno, nie znasz jego imienia? musisz je znać doskonale, musiałeś kiedyś je wypowiedzieć przynajmniej jeden raz!
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 16 sie 2016, 10:42

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:

żaden z nich nie podał swojego imienia, mówili za to inne rzeczy
kilku z nich miało w dłoniach tablice z cyframi i nie były to cyfry 666
czy któryś z nich jest odpowiedzialny za śmierć Twojego zwierzęcia?
myślę, że po tym jak się zachowywali agresywnie nie można wykluczyć takiej możliwości
ktoś nie wierzy , że to jest możliwe? heh niech wypowie magiczne słowo i czeka

dodam tylko , że i tak najważniejszą postacią dla nich , która przyszła na samym końcu
był ten ubrany na czarno, nie znasz jego imienia? musisz je znać doskonale, musiałeś kiedyś je wypowiedzieć przynajmniej jeden raz!

A...szkoda że nie wiesz kto załatwił mi zwierzę - bo to "on" będzie najbardziej roszczeniowy po mojej śmierci :(
A to imię które musiałem wyrzec choć raz "Pana czarnego" to przecież każdy głupi wie że musiałem wyrzec jako jego dawniejszy wyznawca coś koło milion razy :) a kiedy przywoływałem demony zwróciłem się do niego po hebrajsku z szacunku :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 16 sie 2016, 11:24

imię... myślisz , że dam mu satysfakcję?
stoi poniżej ,,pierwszego,, w ich hierarchii
szczupły , fajny... ale tylko wizualnie, zresztą chyba go sam widziałeś ? szkoda, że twarz nie do końca mu się ,, formuje,, i rzadko niezwykle rzadko wypowiada się
strasznie go ostatnio,, zatkało,,

powoli, powoli może odkryjemy nieco kart, i tak nikt nam nie uwierzy więc nikt nie ma nic do stracenia, prawda?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 16 sie 2016, 11:31

Natasza pisze:imię... myślisz , że dam mu satysfakcję?
stoi poniżej ,,pierwszego,, w ich hierarchii
szczupły , fajny... ale tylko wizualnie, zresztą chyba go sam widziałeś ? szkoda, że twarz nie do końca mu się ,, formuje,, i rzadko niezwykle rzadko wypowiada się
strasznie go ostatnio,, zatkało,,

powoli, powoli może odkryjemy nieco kart, i tak nikt nam nie uwierzy więc nikt nie ma nic do stracenia, prawda?

A tam satysfakcję - to Lucyfer Pan Piekła (ale piekła na ziemi :) bo świetlisty pokazał mi piekło i tam nie było dusz :)
Tam była tylko bestia być może określana 666, ale jedna i zamknięta w "klatce" - czyli i "Pan czarny" może się zmienić :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 16 sie 2016, 11:39

lucyfer, piekło, liczby, motywy i symbole a każde uszyte na miarę - zależną od szerokości geograficznej

każdy może się zmienić - ale zawsze za własną zgodą, nawet najbardziej czarny z czarnych, choć wątpię , że zechce a jeśli tego nie zrobi to bedzie tak jak napisałam to co usłyszałam i zapisałam w ostatnich zdaniach w ,, moim temacie,,

wyrzuciłeś przedmioty ze swojego otoczenia związane z ,, doświadczeniami?,,
możesz zrobić wiele wspaniałych zmian- a wszystko zalezy tylko od Ciebie i Twoich decyzji
jest w Tobie tyle dobroci, że gdyby było inaczej nie odezwałabym się nigdy do Ciebie:))))))
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 16 sie 2016, 16:39

Natasza pisze:lucyfer, piekło, liczby, motywy i symbole a każde uszyte na miarę - zależną od szerokości geograficznej

każdy może się zmienić - ale zawsze za własną zgodą, nawet najbardziej czarny z czarnych, choć wątpię , że zechce a jeśli tego nie zrobi to bedzie tak jak napisałam to co usłyszałam i zapisałam w ostatnich zdaniach w ,, moim temacie,,

wyrzuciłeś przedmioty ze swojego otoczenia związane z ,, doświadczeniami?,,
możesz zrobić wiele wspaniałych zmian- a wszystko zalezy tylko od Ciebie i Twoich decyzji
jest w Tobie tyle dobroci, że gdyby było inaczej nie odezwałabym się nigdy do Ciebie:))))))

Lucyfer to tylko imię w bajce o złym który kusi (tzw. kozioł ofiarny dla wcielonego)! Wszyscy jesteśmy równi w stworzeniu i choć mieliśmy różne kształty w zależności od wcielenia to nikt z nas nikomu nic nie może zrobić jako duch :) A obwinianie za zło wcielonego przez wcielonego wyimaginowanego Lucyfera nic nie daje gdyż sąd nad duszą po wcieleniu jest zgoła odmienny od naszych ziemskich wyobrażeń :) A dobro to rzecz względna! Możesz sobie całe wcielenie spędzić na mówieniu dobrych słów i tyle a jedna sekunda zaważy nad skokiem nad Twą głową innego ducha wcielonego - jedna myśl - ale musimy mieć tą szansę i już ja stoję na początku a ty na końcu kolejki (a w tej kolejce jeszcze są sekundy gdy jeden wobec drugiego będzie bratem)!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 16 sie 2016, 16:43

bogowie i demony i wszyscy z jednego źródła
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi