Nie tak po śmiechu, zwłaszcza, że się go nie słyszy, ale po wyczytanych wizjach jak najbardziej idzie poznać kto kim jest - wszystko kryje się w symbolice naszych snów Buźka
Rzeczywiście idzie po wyczytanych wizjach poznać, kto pomaga, a kto szkodzi osobom poprzez nietrafione wizje, do których one były skierowane. Wystarczy na tym forum przejrzeć kilka tematów.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
Najważniejsze, że inni też to czytają i niech mają swoje na ten temat zdanie.
W każdym razie widzę również, że w różnych tematach lubisz mieć zawsze ostatnie słowo... To też zauważyłem, jak i fakt, że nie masz już wiele lat kontaktu z ,,Drugą Stroną'' na własne życzenie.
danut pisze:Pewnie tak, przecież ja także czytam to forum. Zaiste nigdzie się nie pomyliłam. Ale nie odpowiadam za innych, którzy lubią się bawić w tych tematach.
Stron (mieszkań) jest wiele, dlatego co to za bajanie - "ta i druga strona?" Z tą drugą z kolumnami nie mam kontaktu i z tego się cieszę. Zagarną ich do białego pałacu a potem wszystko rozpłynie się i rozproszy w chaosie, gdyż jest z mgły to tylko mgła . Fakt - lubię mieć ostatnie zdanie.
Wiem, że nie masz, dlatego nie sil się na przekazywanie czegokolwiek komukolwiek. Bo często wprowadzasz w błąd osoby, które świeżo tutaj zaglądają, a potrzebują pomocy. Tak się zastanawiam... To ty napisałaś rzeczywiście swój ostatni post? Widzę, że nie stoisz w miejscu, lecz się cofasz....
Soldado, ale ja nie wierzę w to co ty widzisz, to nie sil się, by mi coś przekazywać. "Cofasz, przyśpieszasz" - ubzdurałeś tylko sobie, że możesz innych oceniać.