Osho

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Osho

Postautor: Mirek » 23 lis 2016, 12:49

neuron pisze:chyba zaczynam lubić te wasze przepychanki , wcale nie jest to takie bez sensu jakby sie mogło wydawać ....

ze tez nie pomyslalem o tym wczesniej , a są ludzie którzy jesli ich nie wkrvisz to nic nie uzyskasz :) hehehe

sam tak mam , jak mam pod rząd 3-4 dni bez formy kiedy gram to zaczynam byc tak wkr ze głowa mała i wtedy zaczynają sie dziać cuda :)
i mialem , mam zreszta caly czas starszego kumpla który mnie zgarnął do zawodowej ekipy kiedy bylem jeszcze mlodym gnojkiem , mialem ze 20 lat cos ala i mi jechał przy wszystkich zawsze , ale specjalnie , oj jak mnie to wkr wrrrrrr okropnie , ale wtedy bylo mega :) dzis sie z tego smieje ale wtedy to byla metoda :) i to dziala tu czy gdziekolwiek ......zawsze to samo i zawsze tak samo :) bez wyjatku

człowiek zawsze bedzie inspiracją dla drugiego człowieka , dziewczyny sie scierają , ogień się pali , diabeł się cieszy i wszystko jest git :)

z tych waszych historii , opini, itp itd mozna wiele wyciagnąć ........ to sie scierajcie :) w koncu to nie moje nerwy :) hehehe

Zgadzam się z Tobą. Szkoda tylko, że te osoby tego nie widzą i od razu się obrażają :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: neuron » 23 lis 2016, 13:19

Mirek pisze:Szkoda tylko, że te osoby tego nie widzą i od razu się obrażają

Mirek , to Kobiety ......FOCH musi być .....nie da sie inaczej :)

komunikacja miedzy nimi jest intuicyjna ....i przez to łatwiejsza ale za to mniej precyzyjna i dlatego takie starcie , ale to dobrze właściwie bo sypią się iskry ........ale za to jakie :) coś za coś .......
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 23 lis 2016, 13:24

neuron - "iskry" na widok których ta właściwa czarownica próbująca manipulacją i perfidnymi sztuczkami podrabiać takie "moce", bo również była w tym miejscu z betoniarką oraz była główną prowodyrką naszego starcia z przyjacielem - pozieleniała ze strachu.
danut

Postautor: neuron » 23 lis 2016, 13:36

danut pisze:pozieleniała ze strachu

czy efemeryczne pryncypia zdolne są zdeterminować ceratetywny absurd dobra i zła ..........
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: danut » 23 lis 2016, 13:39

To jest odwieczne ścieranie się, jak w Wedach pchanie i przedzieranie się przez mgłę ciemności.
danut

Postautor: Natasza » 23 lis 2016, 14:10

aż dojdzie do kulminacji - wiesz o tym?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 23 lis 2016, 14:47

Natasza pisze:aż dojdzie do kulminacji - wiesz o tym?

Oczywiście i wyjścia z "ciemnych ziem", na których ta mgła panuje.

Za to ty nie wiesz, że pomagają w tym inne ludzkie rzeczywistości już te po przejściu. :D
danut

Postautor: Mirek » 23 lis 2016, 17:28

Mirek pisze:Obrazek

Po tym co przeczytałem poniżej widać jak na dłoni, że ta prosta sentencja pokazuje na jak różnych poziomach rozwoju jesteśmy. :D
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 23 lis 2016, 18:09

Przecież tu jak na dłoni pokazuje się swoje dusze Mirku. Ale z jednym się nie zgodzę - zawsze, gdy ktoś pisze o poziomach rozwoju mierzy ten poziom swoją miarą i zawsze to on będzie chciał pokazać innym - a widzisz ja jestem dalej/wyżej - a to jest odgórnie skazane na uznanie za nieprawidłowy osąd. Kierunki rozwoju rozchodzą się w różne strony i są zależne od prowadzącego do każdej celu.
danut

Postautor: Mirek » 23 lis 2016, 18:27

Nie powiedziałem, że jestem wyżej. Ta informacja OSHO mówi o tym co się dzieje podczas aktu płciowego. Że w tym akcie doświadczamy zanurzenia w boskości, gdy oboje ludzi osiąga orgazm w tym samym czasie. Następuje całkowite zjednoczenie na poziomie duchowym na kilka chwil. Dlatego tak niebezpieczny może być przypadkowy seks dwoje obcych sobie ludzi.
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi