Prywatne pytanie w temacie duch

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Prywatne pytanie w temacie duch

Postautor: danut » 24 mar 2016, 01:18

Nie przypominam sobie bym kogoś przepraszała, bo nie mam za co, ani bym poczuła strach. A wysyłano w moją stronę wiele razy i właśnie z for tego rodzaju. Zły dobremu nic nie zrobi bo i tu się zatrzymaj - dobry się obroni, wyłapie taki myślokształt i go od siebie odepchnie! A że wraca ze zdwojoną siłą to również proste -wraca jeszcze potworniejszy niż ten wysłany, bo przekształca się po drodze jakbyś zdejmował i obnażał z niego zasłonę. Niektórzy boją się to odpychać bo podświadomie wiedzą, że zaatakuje ich jeszcze mocniej, ale wiesz kiedy tak czują? - Gdy jest to ich własny demon. :D
Ostatnio zmieniony 24 mar 2016, 01:22 przez danut, łącznie zmieniany 2 razy
danut

Postautor: czarnyMag » 24 mar 2016, 01:21

danut pisze:Nie przypominam sobie bym kogoś przepraszała, bo nie mam za co, ani bym poczuła strach.

no to nie przepraszałaś ale się tłumaczyłaś i "X" odebrał to jak ja że prosisz o rozejm :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 24 mar 2016, 01:23

czarnyMag pisze:
danut pisze:Nie przypominam sobie bym kogoś przepraszała, bo nie mam za co, ani bym poczuła strach.

no to nie przepraszałaś ale się tłumaczyłaś i "X" odebrał to jak ja że prosisz o rozejm :)

No :D Bo nie chciałam by jemu się coś stało z tej przyczyny.. Wejdź w zadumę nad sobą, przeczytaj ten link, gdyż jest on bardzo mądry, myślę, że coś Ci to pomoże.

Ps. Gdy siedzisz w autobusie a ktoś z tyłu nachalnie się na ciebie gapi, to czy nie odbierasz nawet tak mizernego myślokształtu i mimowolnie nie odwracasz w jego kierunku głowy??
danut

Postautor: Xsenia » 24 mar 2016, 09:13

Magu a próbowałeś kiedyś zakładać ochronę na dom? Ochronę przed urokami i złem?

danut pisze:cały okultyzm tym się posługuje, wróżki, channeling, kobiety od aniołów, itp. ezoteryczne pasztety.

bardzo cię proszę nie wkładaj wszystkich do jednego worka i nie oskarżaj wszystkich o rytualne zabijanie zwierząt. Nawet jeśli ktoś zarabia na ezoteryce nie oznacza, że morduje zwierzęta. Takie uogólnianie jest bardzo kłamliwe.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 24 mar 2016, 10:08

Xsenia pisze:Magu a próbowałeś kiedyś zakładać ochronę na dom? Ochronę przed urokami i złem?

danut pisze:cały okultyzm tym się posługuje, wróżki, channeling, kobiety od aniołów, itp. ezoteryczne pasztety.

bardzo cię proszę nie wkładaj wszystkich do jednego worka i nie oskarżaj wszystkich o rytualne zabijanie zwierząt. Nawet jeśli ktoś zarabia na ezoteryce nie oznacza, że morduje zwierzęta. Takie uogólnianie jest bardzo kłamliwe.

A czy ja napisałam, że każdy z nich morduje zwierzęta?? :o Czy pisałam o rytualiźmie w każdej innej postaci ?
danut

Postautor: Xsenia » 24 mar 2016, 12:21

danut pisze:A czy ja napisałam, że każdy z nich morduje zwierzęta?? Czy pisałam o rytualiźmie w każdej innej postaci ?

Krzysztoff pisze:Co do zwyrodnialców którzy zabijają zwierzęta w celu uzyskania jakichś "mocy" to już jest zupełnie inny temat

I twoja odpowiedź na to:
danut pisze:Krzysztoff to nie tak do końca inny temat, cały okultyzm tym się posługuje, wróżki, channeling, kobiety od aniołów, itp. ezoteryczne pasztety.

Odpowiedziałaś Krzysztofowi na temat zabijania zwierząt, więc tak, napisałaś, że każdy z nich "posługuje sie" zabijaniem zwierząt by uzyskać moce.
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 24 mar 2016, 12:25

Xsenia ja wiem że ty czytasz co chcesz i kiedy chcesz, uprościłaś do krótkiej wymiany zdań wybierając je z długiej wypowiedzi Krzsztofa i mojej dłuższej, nie no sory :D
danut

Postautor: Xsenia » 24 mar 2016, 16:18

Odwracasz kota ogonem, na szczęście ludzie na forum mają rozum i dobrze wiedzą kto ma rację.
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: danut » 24 mar 2016, 16:27

Xsenia pisze:Odwracasz kota ogonem, na szczęście ludzie na forum mają rozum i dobrze wiedzą kto ma rację.

Na to liczę! :D
danut

Postautor: Mirek » 24 mar 2016, 17:12

Danut znowu manipulujesz wypowiedziami innych tak, aby zdyskredytować przeciwnika ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi