danut pisze:Nie przypominam sobie bym kogoś przepraszała, bo nie mam za co, ani bym poczuła strach.
czarnyMag pisze:danut pisze:Nie przypominam sobie bym kogoś przepraszała, bo nie mam za co, ani bym poczuła strach.
no to nie przepraszałaś ale się tłumaczyłaś i "X" odebrał to jak ja że prosisz o rozejm
danut pisze:cały okultyzm tym się posługuje, wróżki, channeling, kobiety od aniołów, itp. ezoteryczne pasztety.
Xsenia pisze:Magu a próbowałeś kiedyś zakładać ochronę na dom? Ochronę przed urokami i złem?danut pisze:cały okultyzm tym się posługuje, wróżki, channeling, kobiety od aniołów, itp. ezoteryczne pasztety.
bardzo cię proszę nie wkładaj wszystkich do jednego worka i nie oskarżaj wszystkich o rytualne zabijanie zwierząt. Nawet jeśli ktoś zarabia na ezoteryce nie oznacza, że morduje zwierzęta. Takie uogólnianie jest bardzo kłamliwe.
danut pisze:A czy ja napisałam, że każdy z nich morduje zwierzęta?? Czy pisałam o rytualiźmie w każdej innej postaci ?
Krzysztoff pisze:Co do zwyrodnialców którzy zabijają zwierzęta w celu uzyskania jakichś "mocy" to już jest zupełnie inny temat
danut pisze:Krzysztoff to nie tak do końca inny temat, cały okultyzm tym się posługuje, wróżki, channeling, kobiety od aniołów, itp. ezoteryczne pasztety.
Xsenia pisze:Odwracasz kota ogonem, na szczęście ludzie na forum mają rozum i dobrze wiedzą kto ma rację.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 6 gości