Mirek pisze:Masz dwa wyjścia. Jedno jest takie, aby dać sobie spokój z dyskusją, a drugie wyjście, jeszcze raz bardziej zrozumiale komuś coś wytłumaczyć o co Ci chodzi
tak,zawsze są dwa wyjścia , jeśli coś mi nie odpowiada to poprostu to zmieniam .......i taki tez mam plan .
Natasza pisze:już wiem kim jesteś i dlaczego tak się dzieje
na razie rób dobre uczynki
jakie tam dobre uczynki, praca w schronisku to nie jest zaden dobry uczynek , normalna rzecz jak kazda inna ...
nie wiem czego chcą inni , jak mi powiedzą wprost to bede wiedzial ,dopóki tego nie robia i nie chca zrobic to kazdego na progu przywitam śrutem
Natasza wie kim jestem , ale to żadna sztuczka ,dowiedzieć sie kim jestem ..wystarczy odjąć od siebie wszystko to czym nie jesteś , to proste ..........
niczego sie nie dowiedziałem , niczego ....
Danut wg Ciebie najwieksze głupoty tutaj pisze Natasza to cos Ci powiem .to Ona jedyna napisala mi tu cos o czym nie mogla wiedziec bo nawet o tym nie napisalem ,nawet nie wyniklo to z kontekstu ,nic ,calkiem , null ,zero , a Ona nie jest zadnym medium ani nic takiego , skad wiedziala ?? ........ taka sytuacja, a napisala o czyms co mialo miejsce .........tyle sie dowiedzialem tutaj ........
dobre i to , niezwykli ludzie ........
piękni ludzie