Dzieci

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Dzieci

Postautor: danut » 06 lut 2017, 13:00

Natasza pisze:rozpoznanie zajęło mi lata
w tym rozpoznanie , że ci co przychodzą jako nasi bliscy, nimi nie są i to jest jedna z największych tajemnic jakie udało mi się odkryć na sobie samej
i przekazywać innym

Zależy- kto, gdzie, kiedy i do kogo przychodzi, nic tu nie można uogólnić.
danut

Postautor: Natasza » 06 lut 2017, 13:06

nie tym razem danut , nie w tym przypadku

rozbierz ich do naga , ściągnij ich peruki i zobacz kto się kryje
zrób to najbliższym razem zanim zasiądziesz z nimi do wspólnego WIRTUALNEGO STOŁU
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 06 lut 2017, 13:13

Natasza pisze:nie tym razem danut , nie w tym przypadku

rozbierz ich do naga , ściągnij ich peruki i zobacz kto się kryje
zrób to najbliższym razem zanim zasiądziesz z nimi do wspólnego WIRTUALNEGO STOŁU

:lol: A wiesz, że właśnie tak zrobili moi przyjaciele z taką jedną= podszywem w naszej rzeczywistości? I nie usiądzie już z nimi i ze mną przy prawdziwym stole.

Zatem wiedz, że i dzięki temu i ja nauczyłam się roztropności i prawidłowo rozpoznawać to kto kim jest.
danut

Postautor: Mirek » 05 kwie 2017, 19:34

danut pisze:Niestety wędrówka dusz nie ma prostego rachunku i nie można selekcjonować ich drogi według jednego szczegółu np. ktoś popełnił samobójstwo jest potępiony, dziecko zabite i od razu jest pod ochroną wyższych sił, itp. Dlatego takie rzeczy się zdarzają, lecz nie są regułą tym określoną. Rzeczywistość jest o wiele bardziej skomplikowana niż ci się wydaje, a wolna wola doprowadza do nieskończonych możliwości wyborów. "stara baba po śmierci udaje dziewczynkę" - nic bardziej mylnego. Dusza nie ma wyglądu naszego tu ciała, bo istnieje ona na wielu poziomach i ma swoje odbicie w wielu rzeczywistościach, i nie jest zależna od czasu. Zatem może zobrazować Siebie wybierając do tego celu odpowiedni swój obraz z tych wszystkich swoich istnień.

Warto posłuchać:
https://www.youtube.com/watch?v=RqWVeCJksec
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi