1Prawda1 pisze:A ja doceniam Danutę za jedną rzecz. Że jest prawdziwa i nie daje się. I dodam dla jasności, że nie znam jej prawdy.
Dzięki Prawdo
1Prawda1 pisze:A ja doceniam Danutę za jedną rzecz. Że jest prawdziwa i nie daje się. I dodam dla jasności, że nie znam jej prawdy.
danut pisze:ja napisałam już ponad 1400 postów i w ani jednym z nich nic nie ma o mojej osobistej prawdzie,
Xsenia pisze:danut pisze:ja napisałam już ponad 1400 postów i w ani jednym z nich nic nie ma o mojej osobistej prawdzie,
Czyżbyś w tych 1400 postach pisała tylko kłamstwa, skoro piszesz, że to nie twoja osobista prawda?
Mirek pisze:Bo to nie miało być śmieszne. To było pytanie do Prawdy, który swoja wypowiedzią podważył wiarygodność tego co tu piszesz danut.
Mirek pisze:On twierdzi, że to co pisze jest prawdą absolutną, Ty twierdzisz, że jest prawdą to co piszesz, a jednak Twoja prawda nie jest jego prawdą. To która prawda jest prawdziwa?
danut pisze:Pawełek pisze:danut pisze:Jest napisane szacunek do kogoś za coś a nie dlaczego.
Szacunek za szacunek.
A wymaganie szacunku dla siebie nie wiadomo z jakiego powodu to co innego, tak samo jak tolerancja - dwa rożne pojęcia naginane w jedną i w drugą stronę

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 6 gości