danut pisze:Tak, rozumiem Czarnych Magów jest miliony, bo on tak uważa, a nas tylko dwie. No dobra a ja zapytam, czy to co mówimy jest składne logiczne, czy nie?
danut pisze:Czarny magu, ale dlaczego ja po takiej dużej serii anomalnych doświadczeń bez żadnej wiedzy naukowej doszłam do takich samych wniosków, najpierw , zanim w ogóle poznałam Panią Doktor??? - Ja to wszystko widziałam, czułam jakie ma oddziaływanie, wyłapałam każdy istotny szczegół, który mnie podczas tych doświadczeń uderzył, poskładałam je w całość nie korzystając z podpowiedzi żadnej religii, ani sekt, stowarzyszeń, itp. - bo z nimi nie miałam żadnych konszachtów? Połączyłam swoją wiedzę z wiedzą tej Pani, a to że ona umie wypowiedzieć to samo dokładniejszym, ściślejszym językiem, ubrać w trafniejsze słowa, podać podobne znane jej przykłady, doświadczenia w tym kierunku ludzi nauki z całego świata - no to to ma być ujmą dla niej, jej grzechem??? Zastanówcie się nad ta waszą opinią. Sama nie potrafiłabym napisać tak mądrej książki, bo nie dysponuje tak dużą ogólną wiedzą, chociaż sedno w niej napisane od siebie też chciałam przekazać, o czym świadczą od 10 lat zapisane w internecie moje posty i dzięki którym ze współautorka w ogóle nawiązałam kontakt.
danut pisze:No jasne, tylko napisałam to do niej w odpowiedzi, że nie ma prawa wchodzić tu na tron i głosić tej swojej ostatecznej jedynie prawdziwej teorii zapożyczonej od sekt i co robi przy tym? - ano umniejsza doświadczeniom innych w każdym poście i traktuje ich jak półgłówków, bo ona, bo ona "jest świecą" , wie wszystko najlepiej, a ja na to nie pozwolę, bo do takich ludzi nie należę. Każdy ma prawo wierzyć w co chce, ba nawet zalegalizowano "Kościół Potwora Spaghetti", ale chyba nie po to, by tworzyć taką religie i szukać do niego wyznawców?
danut pisze:Nie szkodzi tej książce ta Wasza opinia - cały jej pierwszy nakład rozszedł się już w czerwcu, a teraz w obiegu jest już drugi.![]()
danut pisze:Połączyłam swoją wiedzę z wiedzą tej Pani, a to że ona umie wypowiedzieć to samo dokładniejszym, ściślejszym językiem, ubrać w trafniejsze słowa, podać podobne znane jej przykłady, doświadczenia w tym kierunku ludzi nauki z całego świata - no to to ma być ujmą dla niej, jej grzechem???
danut pisze:Sama nie potrafiłabym napisać tak mądrej książki, bo nie dysponuje tak dużą ogólną wiedzą, chociaż sedno w niej napisane od siebie też chciałam przekazać
danut pisze:ten tytuł wypracowanie posiada i pracowała całe życie w Instytucie Naukowym
danut pisze:zmiany dokonało wydawnictwo, więc i tu bardzo niesprawiedliwie się czepiacie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości