danut pisze:Nie wszystkim a tym co się mylą, gdy się wyraźnie mylą, kiedy nie wiem to nie wiem i nie sieje wyobrażeń. Jeśli jesteś pewny, że zaprzeczyłam czemuś co jest oczywistą prawdą- wskaż mi to, zaprotestuj, wykaż że nie mam racji.

danut pisze:Pawełek no nie męcz i nie staraj się mnie hejtować dla własnej satysfakcji, lub podłapując, bo inni rzucili hasło. Odpowiedziałam ci już- ja pokazuje gdzie kto się myli i dlaczego, a więc muszę to wiedzieć gdzie tkwi fałsz lub błąd. Nigdzie nie krzyczę , ze nie bo nie i już, ani nie bo jakiś spirytysta tak powiedział.

Pawełek pisze:danut pisze:Pawełek no nie męcz i nie staraj się mnie hejtować dla własnej satysfakcji, lub podłapując, bo inni rzucili hasło. Odpowiedziałam ci już- ja pokazuje gdzie kto się myli i dlaczego, a więc muszę to wiedzieć gdzie tkwi fałsz lub błąd. Nigdzie nie krzyczę , ze nie bo nie i już, ani nie bo jakiś spirytysta tak powiedział.
Kobieto! Ja Cię nie hejtujePo prostu chce Ci pokazać, że w tematach o których mówimy, ciężko jest dojść do prawdy absolutnej i nikt z nas nie wie kto ma rację

Pawełek pisze:Ale dany problem musi mieć pewne rozwiązanie, które jest prawdą, lub nią nie jest

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 4 gości