Tymczasem samo odrzucanie bo biedny, bo chory, bo brzydki, bo ułomny, bo siedział w wiezieniu, bo nie chciała go inna dziewczyna, bo.. itp. jest niewłaściwe i mamy zamknięty krąg wzajemnych nieuprzejmości i brak kierowania się sercem.

niezaspokojone potrzeby potrafią niszczyć uczucia.

Ja tak to rozumiem, czy dobrze?
1Prawda1 pisze:Ja tak to rozumiem, czy dobrze?
Według mnie idealnie.

Pawełek pisze:Póki człowiek nie zrozumie

danut pisze:Bez komentarza - prawda uratowałaby komuś życie i tą ją( prawdę) atakujesz.
1Prawda1 pisze:Xsenia pisze:Najwyższy czas przejrzeć na oczy, i tak wiem, to może być szokiem dla ciebie i prawie na pewno będzie bolało.
Dlaczego to ja mam przejrzeć na oczy skoro to Ty zadajesz ból?I nie, nie zabolało mnie to.
1Prawda1 pisze:Xsenia pisze:PRAWDO RUSZ TYŁEK I WEŹ SIĘ ZA SIEBIE, I NIE WIŃ INNYCH.
To jakiś absurd. Takie samo zdanie mam o Tobie. I co teraz? Ty musisz mieć rację? Szczególnie Twoją rację potwierdza śmiech. To idealna postawa człowieka znającego się na złu i dobru. Jest mi Cię żal bo Ty jesteś przekonana o swojej racji i w dodatku wyśmiewasz moją, a chodzi o poważny temat. Jesteś jednym z tych zesztywniałych ludzi, którzy się poddali i jeszcze bezczelnie później prawią morały niewinnym ludziom, że się mylą i to IM karzą się zmieniać. Zastanów się Xsenia, nie zjadłaś wszystkich rozumów.
1Prawda1 pisze:Na tym żeby człowiek ruszył tyłek i się wziął za siebie, a nie stał w miejscu mówiąc innym, że to jego sprawa, a później zarzucał winę im.
Achill pisze:A co do postów Xsenii... myśle, że to było żartobliwe... a że to ciężki żarcik i nie każdy takie lubi to już inna kwestia. Mniej się przejmujmy formą, bardziej treścią.
1Prawda1 pisze:Od samego początku patrzyłem na siebie ja nic nie zrobiłem złego jej ale to już nie chodzi o to, tylko o to, że nawet jako przyjaciel nie można na niej polegać. I uprzejmie proszę aby Xsenia w temat tej kobiety się nie wtrącała
1Prawda1 pisze:Według niej winny jest ten co czuje ból i co więcej winny musi czuć ból, bo jak nie czuje bólu to jest niewinny a musi się stać winny. Oto rozumowanie Xsenii.
Pawełek pisze:Po prostu... Żaden człowiek nie chce byś samotny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości