danut pisze:Bo obecnie częściej na ulicach można zobaczyć wojaków w moro, a w strojach galowych, chyba jedynie na defiladzie
danut pisze:Xseniu poczytaj kosmologów, doucz się, wtedy sama odnajdziesz ten wniosek, bo wszystko to sprowadza się do ścisłego rozchodzenia się informacji nie tylko w naszym świecie i czasie, ale świadczy i o tym ze docierają i do niego sygnały z tzw. horyzontów zdarzeń otaczających czarne dziury, mogące być bramami do równoległych wszechświatów, a fundamentalne siły przenoszone są przez odpowiednie cząstki zupełnie tak jak wygląda obieg naszych informacji pomiędzy neuronami w mózgu.
danut pisze:wszystko to sprowadza się do ścisłego rozchodzenia się informacji nie tylko w naszym świecie i czasie, ale świadczy i o tym ze docierają i do niego sygnały z tzw. horyzontów zdarzeń otaczających czarne dziury, mogące być bramami do równoległych wszechświatów
danut pisze:I nie porównuj mnie do Nataszy.
philosophus pisze:danut pisze:Bo obecnie częściej na ulicach można zobaczyć wojaków w moro, a w strojach galowych, chyba jedynie na defiladzie
Przepraszam, bo mnie to ciekawi - gdzie Ty widzisz, wojsko ubrane w moro na ulicach?![]()
Kamuflaż wz. 68 popularnie zwany mora/moro wyszedł z użycia w roku 1993!
Xsenia pisze:danut pisze:wszystko to sprowadza się do ścisłego rozchodzenia się informacji nie tylko w naszym świecie i czasie, ale świadczy i o tym ze docierają i do niego sygnały z tzw. horyzontów zdarzeń otaczających czarne dziury, mogące być bramami do równoległych wszechświatów
Nie pisz już bajek Danut.To co sie dzieje przy czarnych dziurach, to tylko i wyłącznie fikcyjne teorie nie mające ŻADNYCH potwierdzeń i dowodów. Sama zresztą napisałaś "mogące być" co jest orzeczeniem PRZYPUSZCZAJĄCYM. A jak wiadomo przypuszczenie to nie dowód.
danut pisze:I nie porównuj mnie do Nataszy.
A w których to słowach porównałam cię z Nataszą? Danut widzę, że coraz bardziej odbiegasz od rzeczywistości tej naszej, prawdziwej. Może zeszłabyś trochę na ziemię, co?
danut pisze:philosophus pisze:danut pisze:Bo obecnie częściej na ulicach można zobaczyć wojaków w moro, a w strojach galowych, chyba jedynie na defiladzie
Przepraszam, bo mnie to ciekawi - gdzie Ty widzisz, wojsko ubrane w moro na ulicach?![]()
Kamuflaż wz. 68 popularnie zwany mora/moro wyszedł z użycia w roku 1993!
Ale spotkanie moje z żołnierzem było w 1990 roku. Po za tym inne wskazówki, takie jak stare dwadzieścia złotych, które miał ponoć tylko na bilet autobusowy też na taką kwalifikację czasu mnie naprowadziło. Ja się nie znam na wojskowości, to tak na marginesie, ale wtedy(90) tak widywałam w moro zwykłych żołnierzy na ulicach, aż tu nagle...
philosophus pisze:To ja rozumiem, jestem taka złośliwa duszą, która ma misję blokować rozwój duchowy całej reszty?
No, bo jak inaczej wytłumaczyć, ze mnie nic takiego nie spotyka, i nie wierzę w to?
Jeśli tu jestem to według was, już wybrałem - więc co wybrałem?
Walkę z prawdą? ( choć czym ona jest?, bo każdy z was uważa, że ja zna po swojemu i koniec)
philosophus pisze:Zresztą, w ogóle po co to wszystko?
Po co te reinkarnacje?
Po co ci bogowie, jakieś anioły?
Po co to istnieje?
philosophus pisze:Sam się stworzyłem, czy ktoś mnie stworzył?
philosophus pisze:Mam gdzieś ci obrażam jakieś bóstwo czy nie - w ogóle czemu ma być nade mną jakiś typ i mi dyktować co mam robić?
philosophus pisze:Po co?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości