Nie godzien1411 pisze:Do pani która uważa iż przynależę do sekty bądź param się okultyzmem(***)chyba że bycie katolikiem uważane jest za sekciarstwo.Do rzeczy jeszcze do grudnia zeszłego roku prowadziłem normalny tryb życia czyli:praca,kobieta,dom,prostota.Jednak po śmierci teścia zacząłem tą niefortunną przygodę z napływającymi duszami w liczbach kilkudziesięciu wymieniających się co jakiś czas,co za tym idzie wraz z nimi przyszły też bardzo złe byty i też nie mało.Posiadłem trochę wiedzy o tematyce niezbyt optymistycznej co do naszych najbliższych dni,sam nie odkryłem co oznaczają (wybrani)w liczbie 50ciu i jakie artefakty?Dla sceptyków co pomyślą iż bredzę bądź spróbują wysilać się startując z krytyką to (***)Ponieważ mam zdjęcia filmiki i nagrania glosowe z nocy jak sobie spacerują dyskutują więc mogę zgasić cię szybciej niż pomyślisz.I proszę nie pisać takich kocopołów jak *(Danuta) *** przeżyła i *** nie wiedzę posiada.Chce byście byli świadomi iż zostało wam max 3lata ale przed tym jeszcze tak się tu wszystko (Pop...li!!iż tak jak jest powiedziane będziemy zazdrościć zmarłym.Dziękuje i miłego wieczoru.
Siewiczpl pisze:A może to co słyszysz to dusze zamknięte w pułapce swej rzeczywistości ?
Próbowałeś nawiązać kontakt z nimi z kim kolwiek?
Może się okaże że to zadne byty prorocze które przewidują ci rychły koniec za 3 lata, tylko niskie duchy które mają ubaw cię dręczyć.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 10 gości