Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 24 kwie 2016, 11:51

Arronax, wiem co powie soldado , więc powiem też za niego- dla nas to zaszczyt usłyszeć takie słowa od Ciebie
i to, że to czujesz całym sobą

te emocje i rozdawanie ludziom szczęścia - jest widoczne , wszystko co robisz widać
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 24 kwie 2016, 13:02

Ale ja miałem na myśli Ciebie Arronax. Więc kto jest tą drugą osobą? :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 24 kwie 2016, 16:32

nie musisz wiedzieć kto jest pierwszy, drugi, trzeci
ważniejsze , którym Ty będziesz na swojej drodze życia
będzie dzień , że schylisz się po tę ,, dżdżownicę,, i będzie to centrum miasta
zmienisz się tak, że sam się zdziwisz, że kiedyś nic nie widziałeś
i będziesz chciał skorzystać z wiedzy jakiej dziś jeszcze nie rozumiesz
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 24 kwie 2016, 16:40

:lol: Szczerze w to wątpie.

Nie znoszę robactwa i nie będę ryzykował kalectwem dla robaka jakich pełno.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Arronax » 24 kwie 2016, 20:01

Tak jak napisala Natasza, to nie jest tak istotne. Jezeli ciagle bedziesz oczekiwal dowodu mozesz go dostac a i tak nie zobaczyc. Widzac pajeczyne nie widzisz pajaka, ale wiesz ze tam jest i ze to jego praca. Czyis doswiadczen i odczuc nie nagrasz ani nie dotkniesz. Ale one sa realne. One czesto wybiegaja poza to co tutaj i teraz na Ziemi. Czujesz i wiesz nie tylko oczami i uszami, ale tez uczuciami. Pisales chyba ze miales oobe, masz wiec rowniez.wlasne doswiadczenia.

Czy to wazne kim jest dzdzownica? Jest czescia stworzenia ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: OneNight » 24 kwie 2016, 20:57

I co z tego, że jestem podróżnikiem? Ja potrafię słowami opisać to, co widziałem i nie ściemniam nikomu - mówię prosto z mostu jak jest.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2016, 21:57 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 24 kwie 2016, 21:19

Nataszo nie musisz nikogo przekonywać do tego o czym tu piszesz ani niczego udowadniać. Poprostu pisz, co masz do przekazania, a opiniami się nie przejmuj. Nie powinny mieć one na Ciebie wpływu. Pamiętaj: "Choćby tylko jedna osoba skorzystała, to warto pisać."
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Natasza » 24 kwie 2016, 22:25

OneNight pisze:I co z tego, że jestem podróżnikiem? Ja potrafię słowami opisać to, co widziałem i nie ściemniam nikomu - mówię prosto z mostu jak jest.

podróżnikiem? naprawdę? nie ściemniasz? OneNight

i Twoje przeświadczenie , że ,, jesteś podróżnikiem, potrafisz opisać to co widziałeś i nie ściemniasz i mówisz prosto z mostu jak jest,, ma być konstatacją, że ja nie jestem podróżnikiem, nie potrafię opisywać co widziałam i ściemniam i nie mówię prosto z mostu jak jest?

geniusz:) i do tego prawdomówny:)

p.s.Mirku dokładnie tak będę robić jeszcze troszkę
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: OneNight » 25 kwie 2016, 07:46

Chodzi o to, że ciągle brakuje Ci słów i lejesz wodę, zatajając coś przed nami.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 25 kwie 2016, 10:50

OneNight pisze:Chodzi o to, że ciągle brakuje Ci słów i lejesz wodę, zatajając coś przed nami.

leję wodę powiadasz, wskaż te wiadra z wodą

brakuje mi słów- nawet nie wiesz jak bardzo, choć się staram jak mogę

zatajam coś przed Wami - powiem inaczej, to co uznałam za najważniejsze powiedziałam w formie refleksji
czytasz, uznajesz, ignorujesz, masz wolną wolę

to czego nie powiedziałam, i tak nie ma sensu, co uwierzysz?
to są tak osobiste doświadczenia, że noszę je w sobie , nie licząc tych , które miały miejsce w przestrzeni publicznej i musiały je widzieć osoby trzecie; ale są też i te, których nikomu nie powiedziałam i tak jak mówię ujawnienie nie miałoby celu - bo były tylko dla mnie bym jako analityk miała te dowody, wręcz ich wymagam na każdym kroku, jak widzisz nie żądam ich od Ciebie w stosunku do Twoich przeżyć, bo mam swoich wystarczająco dużo abym miała co analizować

okazało się, że odpowiedź do tej układanki ma żywa Istota, nie żadne zapisane noblowskie dzieło
wiesz ile razy prosiłam o odpowiedzi na pytanie ,, dlaczego????,, to nie było pytanie, to był krzyk
to co cały czas mnie spotykało wywoływało we mnie każdą emocję jaką masz wpisaną w swoją naturę
zadałam milion pytań i szukałam odpowiedzi w każdym źródle jakie mieszczą biblioteki, to lata, nie dni, ale lata poszukiwań gdy co jakiś czas znów masz ,, coś,, co wybija Twoje życie i nie pozwala oderwać się od tego i wciąż jest przy Tobie

myślisz, że to taka jednorazowa opowiastka mojego życia? nie, to całe moje życie i konfrontacja z tym i to ,że mam czekać na odpowiedzi
i część z nich znalazłam w człowieku , niby obcym zupełnie, ale to też nie było tak jak myślałam, a później, analiza moich obrazów z bardzo odległej przestrzeni i wiedziałam , że to co było tylko jakimś mglistym wspomnieniem było prawdą
są jeszcze pytania bez odpowiedzi , nawet cała biblioteka , ale wiem, że kiedyś wszystko się rozjaśni tak, że zrozumienie istoty tego co się stało, na co się zgodziłam będzie powrotem do tego z czego to wszystko się wzięło

myślałam, że aniołowie mają skrzydła, że bóg z nieba ma brodę i siedzi z oddali miłując nas wszystkich
Istota stworzenia leży w DNA , ludzkość długo będzie się głowiła nad ich strukturą i istotą pochodzenia
Rh plus, czy Rh minus , heh
to magia, ale nie ma czary mary ani wiary- jest wiedza , czyściuteńka i jedyna , której brak powoduje nadinterpretację i tworzenie całych myślokształtów i prób wyjaśnienia i na tym buduje się doktryny, całe ideologie i wierzenia i przekonania , to w sumie miłe jest i sympatyczne bo potrafi łączyć ludzi, ale upośledza myślenie jeśli nie ma otwarcia na zmiany, a zmiany myślenia , ustawienie na nowe tory to rzecz wymagająca lat, i nie stanie się to dzisiaj, ani jutro, to będzie proces, nie znam dat, nie będę wróżyć z kart, ale przygotowanie zmian będzie niemal jak letnia bryza, nie tornado, wielu nawet tego nie zauważy pogrążonych w świecie prozy pisanej przez życie

to taka refleksja moja osobiście pisana
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm