Natasza pisze:słyszałaś o wymiarach? z czego one są zbudowane nie wiem , ważne że są i można czuć całego siebie i tę drugą osobę
niektórzy wrzucają tu termin ,, hologram,, ,, inna rzeczywistość,, świat alternatywny ,,
,, niebo,, ,, piekło,, itp
jest to poziom mentalny - świat funkcjonujący na zakresie myśli - myśl jest twórcza i w tamtym zakresie częstotliwości wchodzi w wieloukład innych świadomości
współtworzy świat i pozwala lub nie na wpuszczenie w swój system inne jednostki
może stworzyć więzienia i cele, może stworzyć raj , wszystko co chcesz - problem w tym w którym kręgu się znajdziesz i pod czyją będziesz kontrolą
a o tym mówię już tyle, że nawet głuchy i ślepy by dostrzegł i żeby nie było, że nie zostało to wielokrotnie przekazane - to jest zrobione
Mirek pisze:A ktoś wywiera na Ciebie nacisk Danut abyś to demaskowała? Czy to taka Twoja misja zbawcza dla innych forumowiczów?A co w przypadku, gdy Ty jesteś w błędzie, a Natasza ma rację? Nie twierdzę, że tak jest lecz taką opcję biorę również pod uwagę.
danut pisze:Mirek pisze:A ktoś wywiera na Ciebie nacisk Danut abyś to demaskowała? Czy to taka Twoja misja zbawcza dla innych forumowiczów?A co w przypadku, gdy Ty jesteś w błędzie, a Natasza ma rację? Nie twierdzę, że tak jest lecz taką opcję biorę również pod uwagę.
No oczywiście nie pozwolę szargać swoim imieniem i podpisywać mnie pod chłam. Nie, Natasza nie ma racji, podłapała te modne Meierowskie, Ickowskie i tym podobne teorie, które dawno upadły, zostały ośmieszone właśnie przez rok 2012, Sektę Cheopsa i wiele innych nadających się do kosza na śmieci publikacji rozpowszechniane przez ten nurt. Wiele ludzi się przy okazji dorobiło na tym majątku przez gadżety w stylu złotych prętów, odpromienników, itp. a ja śmiem im zaprzeczać? Zauważ co ich boli najbardziej.
danut pisze:
I proszę jak to sobie ludzie wyobrażają.A to w żadnym wypadku nie ma nic wspólnego z wielowymiarowością - zupełnie nic, a ze światem alternatywnym, z inną rzeczywistością - a jak? Skoro to nie jest skupione w materię, więc jaka to rzeczywistość? - w żadnym wypadku, z holografią po części, bo świat który znamy jest tak naprawdę światem tworzonym przez oddziaływanie na siebie pół fizycznych zatem wszystko to co wpada w to twoje pole każda informacja tworzy twój astral, a sposób łączenia tych informacji zależy od ciebie i jeszcze to jakie będą mieć one na twoją rzeczywistość oddziaływanie, a one często informują na jakie ma to wpływ zdarzenia, przewidują je według reakcji łańcuchowych, nawet z uszczerbkiem na zdrowiu włącznie, jednak to zachodzi najbliżej nas( to nasze pole nasza otoczka i żadne przebijanie się dalej) i jest ekspansją oddziaływań najbliższych, od twoich osobistych marzeń i skrytych pragnień po intencje ludzi z tobą związanych i dołącz to tego swą twórczość i fantazje. A tu tyle chwalby o astralach
Natasza pisze:i po tak długim pisaniu ze mną uwierzyłabyś w to, że jestem w czyichś rękach? ,, zwykłym narzędziem,,?
Mirek pisze:danut pisze:Mirek pisze:A ktoś wywiera na Ciebie nacisk Danut abyś to demaskowała? Czy to taka Twoja misja zbawcza dla innych forumowiczów?A co w przypadku, gdy Ty jesteś w błędzie, a Natasza ma rację? Nie twierdzę, że tak jest lecz taką opcję biorę również pod uwagę.
No oczywiście nie pozwolę szargać swoim imieniem i podpisywać mnie pod chłam. Nie, Natasza nie ma racji, podłapała te modne Meierowskie, Ickowskie i tym podobne teorie, które dawno upadły, zostały ośmieszone właśnie przez rok 2012, Sektę Cheopsa i wiele innych nadających się do kosza na śmieci publikacji rozpowszechniane przez ten nurt. Wiele ludzi się przy okazji dorobiło na tym majątku przez gadżety w stylu złotych prętów, odpromienników, itp. a ja śmiem im zaprzeczać? Zauważ co ich boli najbardziej.
Trochę się pogubiłem. Demaskujesz "nieprawdę" o kosmitach, czy szykany pod Twoim adresem?
Zastanawia mnie jedno, dlaczego niektóre rzeczy są wyśmiewane, a niektóre nie jak np. religia Darwina o stworzeniu świata i pochodzeniu człowieka? Teoria, którą trzeba brać na wiarę, a która zagnieździła się nawet w podręcznikach szkolnych.
soldado pisze:Uważaj, żebyś nie wylądowała na stosie tak jak bębny neurona
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość