O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 14:59

moja A RH - MINUS
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 05 wrz 2016, 15:01

Natasza pisze:moja A RH - MINUS

Jesteś Atlantą więc! Ja bym się cieszył! A ja Juda :lol: a "Danut" ?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 15:05

danut - albo udajesz albo...heh
mi nie śnił się kot - który pózniej ma być symbolem wygrania w totolotka, śnił mi się kotek - określiłam jego wiek, oraz dwie osoby w tym jedna która rozpoznałam a drugą nie bo jej nigdy nie poznałam, a rano okazało się co się okazało - zrób powrót do przeszłości i sobie sprawdź

co do mężczyzn to daj magowi zaproszenie i sprawdź kto za nim się kryje :P
nie wierzysz? nie chcesz? cykor ? hm już dawno powinnaś poddać się temu doświadczeniu, myślę że zapamiętasz do końca życia tych 8 z ponad 30 wzywanych hahahahahah
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 15:08

Natasza przemyśl co piszesz, ja analizuję a nie łykam jak leci. A co do grupy krwi - jestem człowiekiem i z tego się cieszę i to mi wystarczy :D Nie splamionym obcymi genami.
danut

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 15:12

ja także dbam o własną higienę umysłową, dlatego odrzuciłam od razu np. opowieści dziwnej treści odnośnie bilokacji i tego typu ściem, rozumiesz?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 15:15

Natasza pisze:ja także dbam o własną higienę umysłową, dlatego odrzuciłam od razu np. opowieści dziwnej treści odnośnie bilokacji i tego typu ściem, rozumiesz?

Odrzucenie wiadomości nie jest ich analizą, odrzucasz coś gdy tego nie pojmujesz, a nie gdy twoja analiza jest inna od tej, którą prezentuje druga osoba.
danut

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 15:34

Natasza pisze: ...co do mężczyzn to daj magowi zaproszenie i sprawdź kto za nim się kryje :P
nie wierzysz? nie chcesz? cykor ? hm już dawno powinnaś poddać się temu doświadczeniu, myślę że zapamiętasz do końca życia tych 8 z ponad 30 wzywanych hahahahahah

A co do tej Twojej drugiej części wypowiedzi, to zastanawiałam się czy dać w ogóle jakąkolwiek do niej odpowiedz, bo jest bardzo ordynarna. Miałabym dawać zaproszenie 30-tu mężczyznom?! A w jakim to celu i po co? Nie, no lepiej ugryzę się w jezyk :lol:
danut

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 15:36

nie karmię się bujdą , a z drugiej strony uważam , że każdy ma prawo wiary np . w krasnale, więc masz prawo wierzyć w co chcesz
tak jak powiedział Mag, obraz dostaniesz taki w jaki wierzysz
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 05 wrz 2016, 15:40

:lol: :lol: :lol: hahah danut - daj zaproszenie Magowi ( Ty od razu 30 !) ; jesli nie uznajesz tego co mówię sama możesz sprawdzić

co do liczby mężczyzn, ich też się nie boję :lol: :lol: :lol: :lol: przyszło 7+on kulminant, a jak by przyszła reszta wywołana przez Maga? odjazd :P
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 05 wrz 2016, 15:50

Ja nie dostaje obrazów a uczestniczyłam w akcji bilokacja i innych, to tak dla uściślenia by ludzie nie przyjmowali za prawdę o mnie pomówień.

Mag wiele razy próbował wpłynąć na moje postrzeganie i wybierał się tu w OOBE i ponoć zawsze dostawał kopa i jakaś siła wsysała go i zawracała z powrotem, wiesz o czym to świadczy? Nie ma i nie znalazł ze mną połączenia według czarnej magii, bo ja nie jestem czarownicą :D .
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm