O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: danut » 17 sty 2017, 22:30

Anka pisze:Tak wiem ze jest to człowiek nie demon. Kiedy tak stał i patrzył na mnie nie bałam sie go bo czułam ze to człowiek Włosy brązowe dobrze sie miewa Chyba po 30-stce. Chciał mi pokazać jaki jest silny tylko dlaczego? Ja nikogo nie wzywałam. Czasami jak czytam o czyichś przeżyciach to samo przychodzi zaczynam widzieć osobę i odczuwam uczucia jakie ta osoba ze sobą niesie.
Czuje sie jakbym go sprowokowała myśląc tylko o tym co działo sie u tej dziewczyny w mieszkaniu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dziwne. Łączysz się chyba sama z wybranymi osobami, na których skupiasz uwagę, to jest jak wzywanie ma podobną siłę.

Natasza pisze:a wiesz kto posiada wiedzę o systemie?

Każdy powinien ją zdobyć, nie ma nic zakrytego, co by nie miało być odkryte, ja wielu aspektom tego się przyjrzałam, poznałam na własnej skórze, byłam, zobaczyłam- zwyciężyłam dowiadując się o Nim :)
danut

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 22:31

Nataszo tak wiem kim jest demon i jemu podobni. Nie żebym ich szukała badz choćby sie nimi interesowała. Miałam do czynienia z ta siła i tak mnie to przestraszyło ze wylądowałam na plebanii z płaczem.

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: danut » 17 sty 2017, 22:37

Anka pisze:Nataszo tak wiem kim jest demon i jemu podobni. Nie żebym ich szukała badz choćby sie nimi interesowała. Miałam do czynienia z ta siła i tak mnie to przestraszyło ze wylądowałam na plebanii z płaczem.

Aniu trzeba mocno przemyśleć to, co do Ciebie mogło go przyciągnąć, jak ta dana osoba zdobyła "klucze", lub przez jaką "szparę" się prześlizgnęła.
danut

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 22:39

do Anki:

wierzę Ci bo tych spotkań się nie zapomina, nigdy
jest to odczuwalne poprzez zmysły - łącznie z czuciem

na tym polega wiedza jaką posiadają jako jedni z pierwszych
dysponują technologią wspieraną z podobnymi im emocjonalnie istotami z innych układów a nawet wymiarów
podróżują mentalnie i nic nie stanowi barier
prócz jednej małej różnicy w obrębie pewnych wytyczonych granic

od tego są już Strażnicy, przez Nich nawet myśl się nie przeciśnie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 22:46

Danut juz kiedyś wspominałam ci o tym cieniu ktory gdzieś jest.
Troche sie boje powiedzieć na głos. Moje doświadczenia z duchami miały punkt kulminacyjny jednego dnia. Wyszłam z domu i popatrzyłam na drogę obok mojego domu szła nią moja siasiadka a ta sama droga szły duchy Było ich 4 lub pięciu Nie byli niebezpieczni Czułam niesamowity strach natomiast bo nie wiem jak ich nazwać w czarnych kapturach sunęli za mną podążali tam gdzie szlam. Udałam sie do plebanii po pomoc a potem modliłam zeby Bóg to odemnie zabrał. Nie mogłam sie modlić u siebie w pokoju bo to zło przychodziło nagle i mroziło mi plecy.
Jestem silna teraz Teraz od jakiegoś czasu dokonuje sie moja duchowa przemiana.

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 22:51

Nataszo bardzo pocieszające Ze swoim przewodnikiem nigdy nie szukałam wcześniej kontaktu. A od jakiegoś czasu dzieki wam zdałam sobie sprawę ze jest i pomaga mi i tez mnie gani kiedy w złości sie zagalopuje.

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 22:55

duchy w kapturach? a widziałaś ich buzie?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 22:56

Nie widziałam ich twarzy zawsze wiedziałam gdzie stoją i sie przyglądają Napawali mnie strachem

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Anka » 17 sty 2017, 22:57

Nie przychodzili do mnie we śnie nigdy Zawsze koło wieczora kiedy szlam sama

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 17 sty 2017, 23:00

zakapturzeni , no proszę proszę - i nie dali sobie zajrzeć pod kaptur, żadna nowość

to nie są duchy, za takich tu się podają i tak pokazują, bardzo lubią zapach ludzkiej śmierci - dlatego włóczą się zwłaszcza po szpitalach
to jest inna rasa - współpracująca z pierwszymi mieszkańcami - zesłańcami ziemi , jak zwał tak zwał

mają pomarszczone gęby, czerwone oczy- nie pokażą się tak bo od razu zobaczysz , że coś nie jest tak w ich wyglądzie
są przerażający i wcale się Tobie nie dziwię, wręcz dziwię się , że przez to dałaś radę przejść
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm