Natasza pisze:ilu jest tu nas? Mag pisał powyżej 3?
najgorzej jak pamięć się ulotniła i kluczy się wokół swojej jaźni
gdyby można było załozyć na tych ,, powyżej 3,, płaszcze to już widzę jak miotają się i plączą ich poły wokół nóg , jak wiją się i szamoczą
hahahh co za obrazek
Natasza pisze:Magu, kiedy następnym razem staniesz w szeregu i z chęci zmiany stanu przestrzeni będziesz trochę z nudów, trochę dla innej przyczyny chciał zmienić swoje lokum , zrób tym razem inaczej
nie zawieraj żadnych paktów z tą ładną panienką i spróbuj narzucić jej swoją wolę
zajrzyj pod sukienkę - moja dobra rada - a zobaczysz jaka z niej lala - aż się zdziwisz
o zdziwieniu - kiedyś na pewno napiszę
Natasza pisze:wszystko zależy od kontraktu
bo gdy człowiek mówi ,, Panie w niebiosach, boże wszechmogący błagam pomóż mi , wysłuchaj mnie ..., zlituj się nad nami itp itd,,
to kogo wzywa? konkretnie - imię, nazwisko, adres
ktoś powie, że bóg nie ma adresu bo jest wszystkim i we wszystkim - to powiem, więc czekaj na odpowiedź
o ile ktoś Cię zauważy to bądź pewien , że w pierwszej kolejności będzie to wezwanie ,, wirusa,, z twarzą jakiej nie chciałbyś zobaczyć
Ten kogo Magu wspominasz , że zajrzał w swej medytacji na stopę świętej - musi być Mistrzem i to nie byle jakim
Natasza pisze:o jakaż to ironia , stworzyciel doprowadził do zaistnienia wszelakich ułomności, zakręcił cyrkiem a na końcu pozwala paść na twarz i prosić
nastawia wtedy ucho bliżej duszy?
słyszy lepiej i rozumie sprawniej potrzeby?
stworzenie marne , ledwie dychające , z brakiem sił i grzeszące?
grzeszące bo jego wątłe członki wraz z duchem są stworzone dla hecy ?
stworzenie wymknęło się stwórcy czy wymknęło pozornie bo tworzone tak aby wymknęło?
doskonały przewidujący? czy może twórcy nie grzeszyli swą doskonałością
DNA nie poszło?
może troszkę, ociupinkę, gdy tworzy się dla żerowiska
ZOO
danut pisze:Mrówki, kowale i tym podobne robaki, to żyją stadnie i posiadają jedną zbiorczą świadomość, tyle mają do roboty co użyźniać glebę, czyli przygotowywać grunt, by potem ktoś inny decydował o tym co na mim wyrośnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość