między Borysem a Tobą jest kolosalna przepaść
Ciebie przy Twoim stanie wiedzy na dziś stać na zadawanie pytań i sterowanie ,, chceniem,, poprzez pozyskane informacje
stać Cię na ekstrawagancję w wyborach ścieżek
od tego czy chcesz w ogóle być częścią cyrku - z pasterzem i owcami w roli głównej
czy też wybierasz obnażoną obsadę z odkrytym pasterskim wdziankiem
możesz też wybrać coś co jest dalej za drzwiami dla najjaśniej wybranych
Ty sam możesz się sklasyfikować i ocenić na 6

albo nawet na trzy szóstki
jeśli Twoja samoocena sięga dna - to pojadą po najniższej linii bo nikt nie musi się zbytnio wysilać nad koloryzowaniem obrazu , bo niby po co
skoro skruszona ,, owca,, już sama podcięła pęcinę ( pęcina u konia)
kto będzie kopał ,, poniżonego,, ? skoro ten sam siebie stawia na końcu szeregu?
zawsze proponuję zdrowy tryb życia - rozumiem przez to bycie cool dla siebie i otoczenia
jeśli w życiu wiadomo dręczonym czasami ciosami, nie zawsze zgodnym z chceniem , zachował ktoś człowieczeństwo
pomagał bezinteresownie innym, nikogo nie zaciosał kołkiem - to jest piękną i nienaganną Istotą
ten natomiast co ma na sumieniu czyny , które chciałby ukryć przed światem - miota się i wije w czarnych myślach
że niskim duchem on tylko jest to takim zastanie go ,, świt,,p.s.
Magu bardzo długo ignorowałam twór jaki ktoś kiedyś powołał na światło dzienne zwanym Reptilianie
omijałam ten temat jak Ty mój kiedyś - szerokim łukiem mego śmiechu i wzgardy dla wymysłu prostackiego obrazu
aż któregoś dnia - zobaczyłam na żywo - jako holograficzne przedstawienie się tej postaci
na żywo : po pierwszych drganiach szoku organizm panuje nad widokiem - da się przeżyć!
oczy są żółte ! bardzo piękne i porozumiewają się ,, spojrzeniem,, dosłownie - zachowują ,, ludzkie,, gesty
po wyciągnięciu do niego dłoni - hologram zniknął !!!!!!
był to hologram - od razu miałam świadomość wykorzystanej techniki jak w przypadku hologramów duchów
Magu apropos - skąd wiesz o ,, windzie,, , hologramach, wykorzystaniu świętych i rodzinki do kasowania wspomnień ?