O Istotach i istocie doświadczeń

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: czarnyMag » 27 sty 2017, 14:19

Do Nataszy w sprawie tego "Borysa"
Znam ten scenariusz - umieram, pojawia się świetlisty tunel a reptylianin w światełku mówi do mnie idź naprzód tam czeka na końcu Jezus lub rodzinka która nie może się już ciebie doczekać - i jest na końcu tunelu hologram Jezusa lub rodziny, a jak tam idę to kasowana jest ma pamięć - potem siup do windy i już się uczę na niewolnika rasy reptylian w kolejnym życiu :lol:

Tylko, że widzisz jeśli by tak było to ja gdy ktoś mi tu ma umrzeć a ja się nie zgadzam - mówię NIE! i jest wedle mej woli :) a Borys kopie wtedy dół i stawia tam krzyż :) Jak mi świetliści pokazują kolejną planetę to ja się zaczynam stawiać i w końcu to ja wybieram planetę nie jak Borys który wszystko co dają bierze z dobrodziejstwem inwentarza i jeszcze dziękuje. To ja wybieram stronę i Pana!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 27 sty 2017, 17:15

między Borysem a Tobą jest kolosalna przepaść
Ciebie przy Twoim stanie wiedzy na dziś stać na zadawanie pytań i sterowanie ,, chceniem,, poprzez pozyskane informacje

stać Cię na ekstrawagancję w wyborach ścieżek
od tego czy chcesz w ogóle być częścią cyrku - z pasterzem i owcami w roli głównej
czy też wybierasz obnażoną obsadę z odkrytym pasterskim wdziankiem

możesz też wybrać coś co jest dalej za drzwiami dla najjaśniej wybranych

Ty sam możesz się sklasyfikować i ocenić na 6 :)
albo nawet na trzy szóstki

jeśli Twoja samoocena sięga dna - to pojadą po najniższej linii bo nikt nie musi się zbytnio wysilać nad koloryzowaniem obrazu , bo niby po co
skoro skruszona ,, owca,, już sama podcięła pęcinę ( pęcina u konia)
kto będzie kopał ,, poniżonego,, ? skoro ten sam siebie stawia na końcu szeregu?

zawsze proponuję zdrowy tryb życia - rozumiem przez to bycie cool dla siebie i otoczenia
jeśli w życiu wiadomo dręczonym czasami ciosami, nie zawsze zgodnym z chceniem , zachował ktoś człowieczeństwo
pomagał bezinteresownie innym, nikogo nie zaciosał kołkiem - to jest piękną i nienaganną Istotą
ten natomiast co ma na sumieniu czyny , które chciałby ukryć przed światem - miota się i wije w czarnych myślach
że niskim duchem on tylko jest to takim zastanie go ,, świt,,

p.s.
Magu bardzo długo ignorowałam twór jaki ktoś kiedyś powołał na światło dzienne zwanym Reptilianie
omijałam ten temat jak Ty mój kiedyś - szerokim łukiem mego śmiechu i wzgardy dla wymysłu prostackiego obrazu
aż któregoś dnia - zobaczyłam na żywo - jako holograficzne przedstawienie się tej postaci
na żywo : po pierwszych drganiach szoku organizm panuje nad widokiem - da się przeżyć!
oczy są żółte ! bardzo piękne i porozumiewają się ,, spojrzeniem,, dosłownie - zachowują ,, ludzkie,, gesty
po wyciągnięciu do niego dłoni - hologram zniknął !!!!!!
był to hologram - od razu miałam świadomość wykorzystanej techniki jak w przypadku hologramów duchów

Magu apropos - skąd wiesz o ,, windzie,, , hologramach, wykorzystaniu świętych i rodzinki do kasowania wspomnień ?
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

O Istotach i istocie doświadczeń

Postautor: Anka » 27 sty 2017, 21:59

Czy mieliście kiedyś do czynienia z przeczuciem odnosnie zwierząt ktore nas często ostrzegają?
Od bardzo dawna zauważyłam ze mi towarzyszy Kruk Pojawia sie zeby mnie ostrzec
Np wychodząc z domu Kruk siedzi na gałęzi zwrócony w moja stronę i kracze Dosłownie jakby przeczucie ze mnie przed czymś ostrzega A w późniejszym rozwoju sytuacji unikam wypadku samochodowego itp. przykładów mam mnóstwo
Czy ktos spotkał sie w swoim życiu z czymś podobnym ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 28 sty 2017, 05:50

Aniu czy możesz opisać parę sytuacji zwłaszcza tę , od której wszystko się zaczęło?
Twój mózg rejestruje każdego dnia miliony obrazów, dlaczego akurat ten rejestr jest symbolem ostrzegawczym?
Musiało się coś stać co na to miało wpływ - na taki odczyt

Osobiście nie mam takich doświadczeń i chętnie zapoznam się z Twoimi
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 28 sty 2017, 10:14

Szczerze to nie wiem od czego sie to zaczęło i kiedy.
Początki to pamietam jeszcze w podstawówce jak szlam do szkoły. Jednego dnia chyba ze trzy razy kruk siedział na linie i krakal głośno zwrócony łebkiem w moja stronę. Następnego dnia sie to powtórzyło. Pozniej miało miejsce nieprzyjemne zajście w moim rodzinnym domu z udziałem mojego taty i tak byłam w niebezpieczeństwie.
Kolejnym razem wychodziliśmy z dziećmi do znajomych i tez gdzieś bardzo blisko krakanie kruka az sie mój maz zdziwił tak jakby krakal w nasza stronę. Pies naszych znajomych zaatakowal mojego synka i spędziliśmy w szpitalu pare dni.
Kolejnym razem jadąc do pracy tez mnie kruk ostrzegał. Mój syn złamał rękę. Mam jeszcze kilka przykładów ale nie chce przynudzać. Widzę to tzn odczuwam to w ten sposób ze ten kruk ostrzega mnie przed tym ze mnie samej zagraża niebezpieczeństwo albo komuś z mojej bliskiej rodziny. Bardzo dziwne. Nie jestem osoba ktora wierzy w zabobony badz inne wymysły ale ten ptaszek do mnie przemawia. Sytuacje w których sie pojawia. Nie zawsze byłam tego świadoma ale z czasem powiązałam fakty.

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 28 sty 2017, 10:39

zastanawiam się szczerze nad tym , może być to efekt ,, czarnego kota,, - podświadome łączenie faktów
w tym Twoim może być też silne oddziaływanie Twojej intuicji - wyprzedzasz jeszcze niezidentyfikowane grożące Tobie lub Twoim bliskim niebezpieczeństwo
musisz mieć niezłą prekognicję , to jak widać nie chroni Cię , ale przynajmniej czujesz , że coś nastąpi
zapewne sama wiesz o swoich ,, możliwościach,, nazwijmy umownie ,, parapsychicznych,, - to zdolność jaką posiada wykorzystana część Twojego umysłu, nieźle!
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 28 sty 2017, 12:21

;-) dziekuje Natasza Teraz siedzę i mysle Moze nie warto.
Jest jakies zamieszanie wokół mojej osoby ostatnio i zmysły sie mi wyostrzyly Moze dlatego główkuje bez potrzeby.

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: Natasza » 28 sty 2017, 12:26

tylko ludzie analizujący i trawiący tematy pomogą dojść do sedna sprawy i odkryć tajemnice
takich osób trzeba do osiągnięcia celu

rozleniwione istoty, powielające ,, rzekome zakotwiczone prawdy,, niestety zastygły i niczego nie wniosą
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Anka » 28 sty 2017, 12:32

Zgadzam sie w 100%

Awatar użytkownika
Anka

Postautor: czarnyMag » 29 sty 2017, 01:25

Kruk to może być znak (ostrzeżenie) które trzeba potraktować na serio. Niektórzy ludzie mają takie ostrzeżenia przez całe życie a inni ich nie mają (nie rozgryzłem jeszcze tego). To może być cokolwiek - jeden widuje kruka a inny ma np. sen z jakąś osobą, który to sen zapowiada zawsze jakieś problemy. Np. moja matka zwyzywała moją nieżyjącą babkę żeby się jej nie śniła gdyż po tych snach zawsze mojej matce "życie odwracało się do góry nogami" :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm