Pawełek pisze:Nikt za nas nie decyduje o naszej wędrówce, tylko my sami. Ile trzeba to powtarzać już na forum, że to my dla siebie jesteśmy sędziami i nikt nam nic każe, jedynie może wskazać drogę.
to ja powtórzę - kim oni są? jeszcze raz ci, którzy wskazują drogę i dlaczego ta droga nie jest piętro wyżej?
Paweł uznajesz że ten ktoś kto wskazuje Ci drogę zasługuje na twoje zaufanie tak? czyli nie jest to kretyn, ale ktoś bardzo, ale to bardzo inteligentny
komu ktoś równie inteligentny jak Ty może powiedzieć ,, ufam ci , pokazuj kierunek,, tak????
to teraz przemnóż jego inteligencję przez lata świetlne - bo jego egzystencja w tamtym systemie trwa niezliczoną liczbę ziemskich lat
dorzuć do tego ogromne doświadczenie i rozwój technologiczny wypracowany w oparciu o wiedzę Tobie nie pokazaną
i zadaj sobie pytanie
czy tak genialna jednostka, a właściwie jednostki miałyby komuś takiemu mądremu jak Ty pokazać siebie jako ława sędziowska?
czy raczej znając doskonale psychikę i Twój zapis świadomości - dopasują tak psychologicznie dialog z Tobą abyś to ty sam nałożył
na siebie homonto , wziął moralny pejcz i zachłostał swoją psychikę?
wykorzystując Twoją wolną wolę, w białych rękawiczkach sprowadzą Cię tam gdzie masz być sprowadzony i jeszcze im za to podziękujesz
to genialne ! naprawdę ich nie doceniacie w swoich pięknie ukraszonych książkach
Pawełek pisze:Natasza pisze:to postawiłam pytanie : i co z tym dalej się dzieje
Pewnie nadal się rozwijają ale w świecie duchowym, a prędzej czy później najprawdopodobniej znów się wcielą. Wybacz Nataszo ale nie wiem jakie mogą być "hobby" po drugiej stronie.
O Pawełku Istota Nieskazitelna !
rozwijają . jakie to piękne wyidealizowane wizje
a Równi Tylko Sobie nic nie pisnęli co robią , jak się bawią ci co utracili z wami łączność ?
czyli wasi bliscy , których buzie wam objawią - wielka mi sztuka , każdy z was ma zapis osób na których wam zależy
zaczyta waszą swiadomość coś jak urządzenie - i odzwierciedli nawet mysz jesli taką kochaliście
Pawełek pisze:Natasza pisze:nie każą? to wejdź do ich świata wyższych rangą i równych tam sobie - wszedłeś?
A Ty próbowałaś?
nie wpuścili Cię, jestem pewna
musiałbyś mieć wiedzę o istnieniu Równych Sobie, a nie posiadałeś takiej
jest tu kilka osób , które były tam i ja też skoro wam o tym wszystkim mówię
Pawełek pisze:Natasza pisze:to skąd wam się wszystkim bierze to określenie ,, ja jestem niskim duchem, a żeby wejść wyżej muszę się wciąż uczyć i poprawiać bo nie godnym póki co być wyższym duchem,?????
Z pokory

I z tego że łatwiej da się to zobrazować dla człowieka: niski duch, wyższy duch, niższy świat, wyższy świat, itd. Poniżej wytłumaczenie.
pokora, kręci ona waszym sumieniem jak wiatr końską grzywą
a gdzie jest Paweł w tym wszystkim? Paweł ten cool facet, pewny swojej wartości i celu swojej drogi
jeśli przeżyłeś kawałek swojego trwania tu i teraz i dalej uznajesz siebie za niskiego ducha, to albo nie służy Ci ta reinkarnacja albo robisz to z premedytacją bo wcale nie chcesz należeć do nas Wysokich Duchów