zaciągnij języka.danut pisze:Natasza pisze:Twoje zamiary nie mają żadnego znaczenia
Nie ryzykuj. Przygody moje na forach z takimi jak ty pokazują zupełnie coś innego, a to pewno soldado dobrze wyczuwa
zaciągnij języka.danut pisze:Natasza pisze:Twoje zamiary nie mają żadnego znaczenia
Nie ryzykuj. Przygody moje na forach z takimi jak ty pokazują zupełnie coś innego, a to pewno soldado dobrze wyczuwa
Natasza pisze:za dużo for odwiedzasz
Natasza pisze:dostrzegasz mnie w wielu osobach?
cudownie
amiko pisze:soldadoNataszo.
Często pisałaś tutaj o tym, że możesz zaświadczyć o moich zdolnościach.
Mam je dzięki NMP.
Tak jak pisałem to już kilkakrotnie to realny Byt.
Muszę poszukać Twoich wcześniejszych postów.W którym temacie o tym pisałeś ? Ja też wierzę w te zdolności,ale zachodzi pytanie,w jakim celu je dostałeś i jak je realizujesz? Z Twoich postów wynika duża wiedza duchowa.Nie ulega wątpliwości,że NMP jest realnym bytem.Ludzie wierzą,że On im pomaga,a nie szkodzi.
TAK WIERZĘ , NIE MUSISZ MI NIGDY ZADAWAĆ TEGO PYTANIA
coś Ci opowiem
kilka lat temu zdecydowałam się na operację
decyzja była trochę spontaniczna , ale właściwie wspaniała dla mnie
miałam wyznaczony termin za miesiąc
w ciągu tego czasu może na skutek kilku zaufanych przyjaciółek zaczęłam odczuwać strach i to taki, że
doprowadzał mnie do lęków przed szpitalem, czułam ogromny niepokój , wręcz trzęsło mną od wewnątrz,
jest różnica między koniecznością a fanaberią, a moja operacja nią była jakby nie patrzeć ( zwykłą zachciewajką )
dwa dni przed wyjazdem do szpitala kładłam się nieco rozdygotana do łóżka
zasnęłam
w śnie zobaczyłam , że siedzę na małym drewnianym pomoście, a moje stopy zanurzone są
w krystalicznie czystej, cieplutkiej wodzie
wokół moich stóp pojawiło się mnóstwo neonowych ryb w stylu nemo
dotykały mojej skóry i opływały moje nogi jak małe pieski
wtem zobaczyłam , że na pomoście idzie do mnie mój Tata!
Natasza pisze:soldado musisz odpędzić tego kto się o mnie upomina, zrób to proszę! i nie rozmawiaj z tym co mówi do Ciebie, bo nie jest to mój Tata
musisz pamiętać kto mi zagroził wiele lat temu
a ja wtedy nie wiedziałam co odkryję i że to przekażę innym
te teksty na boga i świętych - pochodzą od tych w kapturach przeciw którym występuję
musisz mieć się na baczności, bo nie jest to byle jaki zawodnik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość