Jeszcze raz dziękuje wszystkim za odpowiedź.

Nataszo, chodzi o to, że osoba A krzywdzi w jakikolwiek sposób osobę B tak, że osoba B czuje strach, złość, smutek lub rozpacz i prawie zawsze, a może i zawsze dotykającą ją wielką niesprawiedliwość. Wtedy czasami od razu, a czasami po fakcie osoba A dostaje "nauczkę" za wzbudzenie którejś z tych emocji w osobie B. Tylko, że osoba B nigdy nie miała zamiaru na kimś się mścić. Osoba B czuje, że jest ktoś jeszcze przy niej, ale go nie widzi i raczej obwinia siebie i ma wyrzuty sumienia. Po jakimś czasie osoba B spotyka osobę C, która mówi jej coś o niej (osobie B), a nie miała prawa tego wiedzieć. Osoba B zadaje więc pytanie, związane z tym, o co ja pytam Was tutaj, a osoba C zaprzecza, by B to robiła. Mówi jej, że ma cyt "mściwego anioła stróża." O dziwo osoba B od razu poczuła, że to prawda, ale mimo to nie chciała w to uwierzyć w 100%.
Estio, jeśli to prawda, to wskazówki przychodzą, co jakiś czas. Co do mojej intuicji, to staram się jej ufać, ale ciężko mi to czasami idzie.

Fruwla dziękuję za Twoje odpowiedzi.

Estia72 pisze:Przylaczam sie rowniez do bardzo waznego pytania ktore postawila Natasza-
kim jest ten co ma taka mozliwosc ingerencji Zastanow sie nad tym

Głowię się nad tym od dawna.

Skoro wszystkie napisałyście, że to możliwe, to prawdopodobnie jest to dobry trop. Tym bardziej, że sprawa, którą opisałam głównie działa się dawno. Teraz, jeśli nawet zdarzają się takie przypadki to ja o nich za bardzo nie wiem. Dzieje się coś innego, ale nie będę o tym pisać. Ja już właściwie nie zaglądam na to forum, ale coś skierowało mnie tu, gdy tylko Natasza założyła ten temat. Tzn. kierowało mnie już wcześniej, ale broniłam się rękami i nogami, bo nie chciałam o sobie pisać i o tym, co się teraz dzieje. I wczoraj nagle poczułam takie uporczywe "napisz i zapytaj o to"... Może niedługo poznam odpowiedź.

Jeszcze raz wszystkim dziękuję z całego serca.

Pomogliście wszyscy, a wczoraj wieczorem doznałam takiego jakby olśnienia, jakby coś układało się w całość. Mam nadzieje, ze mogę tej myśli zaufać, tym bardziej, że chciałam potwierdzenia, a dziś po przeczytaniu nowych odpowiedzi dostałam je. Dziękuję!