Moje wystąpienie w programie TV "Rozmowy w Toku"

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Moje wystąpienie w programie TV "Rozmowy w Toku"

Postautor: Ewa Fortuna » 07 mar 2012, 11:39

Nie to nie moja córka,tylko innej babeczki.
Co do zamku,to nie wiem jak to pokażą,ale Ewka pytała jak wyglada taki kontakt,jak go zaczynam....wiec powiedzialm ze jak bylam na warsztatach Bruca Moena,to on kazal nam wyobrazic sobie jakąś scenerie zeby wejść w odmienny stan swiadomosci. Ja wymyslilam ten zamek inni uczestnicy polane, inni jeszcze cos innego. Przekroczenie bramy zamku mialo symbolizować juz ten inny świat, Pozostawiałam za sobą nasz świta realny.
Potem powiedzialm ze zmek byl tylko po to zeby nauczyc sie wyciszac i wchodzic w odmienny stan swiadomosci, i zaprzestałam to stosować bardzo szybko,no ale mogli to jakos przerobic po swojemu.zobaczymy.

A GDZIE JEST TEN OPIS ZE TO MOJA CORKA MA TAKI DAR?!
Żyjemy, póki ktoś o nas pamięta
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Postautor: 000Lukas000 » 07 mar 2012, 15:26

Czytałem na telegazecie TVN, może coś źle zrozumiałem, w końcu będą dwie ewy, ale o córce Klaudii było napisane
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: 000Lukas000 » 07 mar 2012, 16:35

No na pewno po tym zyskałaś na wiarygodności, z powodu tego że ten kontakt się nie udał, każdy kto zna się na temacie wie że duchy mają wolną wole a i też własne życie po życiu, że się tak wyrażę, co zabawne, mamie która też oglądała a trochę zainteresowana jest spirytyzmem, powiedziałem gdy wyszłaś do tego pokoiku, że: "to raczej się nie uda, że coś takiego nie jest na hop siup a i dobre duchy nie będą chętnie brały udziału w pokazówce"
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Ewa Fortuna » 07 mar 2012, 17:20

Uff juz po. Przed kręceniem odcinak powiedzialmze nie che robic takiej próby bo wiem ze to nie wyjdzie,bo to nie jest takie hop siup,ale nalegali prosili...
My wiemy ze tak to nie działa,bo to nie jest kelner którego sie wzywa i on przednami staje ale osoby sie znajace tematu pewnie byly zawiedzione :roll:
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Postautor: atalia » 07 mar 2012, 17:23

Po obejrzeniu programu doszłam do wniosku,że nie ma sensu wystepować w podobnych produkcjach.Osoba prowadząca siłą starala się zachować obiektywizm,ale gołym okiem było widać,że nie bardzo jej to wychodzi i w duchu(sic!)śmieje się z tego wszystkiego.Poza tym ta szyderczo usmiechnięta młodzież wraz z przemądrzałą ( i niegustownie wymalowaną) panią psycholog-nieeee...chyba jednak nie tedy droga.
Nastepne programy mają traktowac o "męskich ciachach" i "zaje....cyckach"(cytuję) i to chyba mówi samo za siebie.
Widać było,że Ewa stara się wnieść nieco oświaty w lud,ale zdaje sie,że te wysiłki spaliły na panewce.
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: 000Lukas000 » 07 mar 2012, 17:25

Też ta ramówka po reklamach ci się rzuciła w oczy atalio, no nie ma co pasowała jak pięść do nosa

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: oran » 07 mar 2012, 21:36

Myślę, kochana Atalio, że nie koniecznie masz racje piszące nie warto, bo choćby tylko jedna osoba z tej widowni zaczęła się zastanawiać (a może...) To i tak warto coraz otwarciej mówić i cegiełka po cegiełce zwalać ten mur nie wiary uwięzienia w klatce ograniczeń ludzkiego materialistycznego poglądu.
:) Cieplutko Pozdrawiam
oran

Postautor: atalia » 07 mar 2012, 21:55

Wiesz,po prostu zraziły mnie te ironiczne usmiechy i bijące ze wszystkich stron lekceważenie.Gołym okiem było widać,ze uwazają Ewę za jakąś nawiedzoną (tu przepraszam)wariatkę.Takie rzucanie pereł przed wieprze.
Ale jeśli choć jedna osoba zaczęła sie zastanawiać,to rzeczywiscie warto było.
Również pozdrawiam najcieplej. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Ewa Fortuna » 07 mar 2012, 22:32

Posypały sie maile z prosbami o kontakt, od 18 tej jest prawie 100 wejsc na bloga,wiec jednak ludzie szukaja informacji i co niektórzy uwierzyli ;)
Temat jest tak kontrowersyjny,ze nawet jak by zaprosili mnie do Wiadomości TVN, albo innego poważnego programu, to i tak znalazły by sie osoby to komentujące :roll: No tacy juz są ludzie,ze zawsze beda krytykować.
Dobry art mi ktos dzis podesłał
http://astronomiafinansowa.blogspot.com ... l?spref=fb
dobrej nocy Wszystkim,ide spać bo za duzo wrażeń jak na mnie ;) ;)
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Postautor: 000Lukas000 » 08 mar 2012, 07:56

A jam mam jeszcze jedno pytanie, w trakcie jak się wypowiadałaś, chyba trochę przed tym jak mówiłaś o tej czarnej zjawie, nastąpiło powtórzenie, powiedziałaś tą samą kwestię dwa razy, myślę że wtedy mogli coś wyciąć, co to było, pamiętasz?

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm