autor: kubasniak » 10 mar 2012, 12:46
Tak to już jest, materializm jest straszny. Ludzie rozumieją tylko nowinki technologiczne, bycie trendy, modę, głupoty w gazetach, telewizji. Są ograniczeni, nieświadomi oraz nie myślący samodzielnie i niestety wyśmiewają rzeczy typu spirytyzm itd. To już doszło do takiego stopnia, że Ci ludzie nawet nie chcą nic do siebie przyjąć, nawet nie chcą się zastanowić sami nad czymś, myślą tym co widzieli w TV, gazecie itp. Przyjęli schematy, zasady ze złego źródła, nawet nie mają świadomości tego... Tak to już jest i się przyjęło w większości, żeby nie wierzyć w to co jest NIEWIDZIALNE.
Ja sam osobiście nie spotkałem żadnego ducha, chciałbym, ale nie umiem. Medytuję, chcę wejść do świata astralnego, studiuję teraz książki np Leona Denisa "Życie po śmierci".
Moja mama pomimo tego, że nie wie chyba nawet nic o spirytyźmie widziała duszę swojej babci, a nawet z nią rozmawiała... Zresztą nie bez powodu o duchach mówiłoby się od tysięcy lat... na pewno tkwi w tym jakaś Prawda i mam zamiar ją odnaleźć.
Co do wystąpienia to gratuluję odwagi i przecierpienia uśmiechów.
Pozdrawiam