soldado pisze:https://www.youtube.com/watch?v=S5AEoK34kBw

Natasza pisze:soldado- też mam taki sam wniosek, widzę pewne podobieństwa do tego ,, horroru,,
ukazane postaci budzą niewyobrażalny strach jakiego mało kto w życiu doświadczy
bohaterka filmu strasznie krzyczy, jest wyciągana z domu siłą, ONI mówią do niej po sumeryjsku
w moim przypadku gdy miałam zaledwie 17 lat - a ich było ponad 10 około 180-220 cm wysokości - ,, wyciągnęli ,, mnie z ciała w bardzo subtelny sposób za pomocą jednego spokojnego głosu - wabiącego mnie jakby gdzieś za sobą aż znalazłam się przed NIMI
poziom lęku - tak jak ukazano w filmie, ale przeżyłam go inaczej - zupełnie byłam przed nimi zablokowana i cały strach zdusiłam w sobie, nie mogłam ruszyć oczami, nie reagowałam na ich pytania o to czy ich słyszę i czy ich rozumiem; miałam poczucie , że to mój koniec, że zostałam jak mysz zagoniona w pułapkę
nie krzyczałam , nie powiedziałam ani jednego slowa, miałam tylko jedną myśl, że nie przeżyję tego co widzę , brak zrozumienia sytuacji był otępiający i wszechogarniający każdą część ciała; Postacie te nie wykazywały agresji, nie krzyczały, były stabilne i mało ruchliwie; słyszałam jakby się śmiali z mojego strachu, nie wiem czy było to złośliwe czy raczej śmieszne dla nich , że się ich boję; mówili, przekazywali mi informacje , których ze strachu nie umiałam przyswoić , byłam w totalnym szoku jakiego nie można sobie wyobrazić, możesz go poczuć jak włączysz sobie ten film przez słuchawki na uszach i zatrzymasz na głosach w sumeryjskim jezyku - wtedy ta scena odda w 30 % strach jaki czułam
oprócz tych około 10 postaci były może dwie około 1 metra wysokości; ta jedna mała postać ciągnęła mnie prosząc bym podeszła do tej jednej w środku i odebrała zwój pergamin z wiadomością- tragiczną wiadomością
gdy miałam ok.12, 13 lat jeden z duchów w moim rodzinnym domu uderzał tak pięścią w karton z moimi książkami , które leżały na antresoli , że spadłam z niej z wysokości 2 metrów - łamiąc sobie kość - przez pól roku byłam rehabilitowana ale nawet on nie wystraszył mnie ani żaden później demoniczny duch tak jak spotkanie z NIMI
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość