Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Mirek » 17 lut 2016, 09:15

Do czego już tu doszło na tym forum. Dwoje niegdyś przyjaciół, ktorzy razem przemierzali wiele for staje w opozycji do siebie. Tak się dzieje gdy pycha i ego nas rozpiera.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Natasza » 17 lut 2016, 10:47

Mirku Twój odbiór i ocena sytuacji nie jest poprawna; nie rozumiesz co się dzieje więc będziesz ją oceniał swoimi znanymi Ci środkami;

chcę Cię uspokoić, że nie tyczy się to nikogo innego prócz naszej trójki
proszę czytających o brak komentarzy w tym co zostało napisane i czego musieliście być świadkami;

soldado - ...................................................

natasza
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 17 lut 2016, 12:10

"Naszej trójki" - to dobre żarty :D
danut

Postautor: OneNight » 17 lut 2016, 15:15

Soldado, KM strona 319 - Fascynacja.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: soldado » 29 lut 2016, 23:08

Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Pawełek » 01 mar 2016, 14:39

soldado pisze:https://www.youtube.com/watch?v=S5AEoK34kBw

Znam! Świetny film, ale co on ma wspólnego z tematem? :)
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Natasza » 01 mar 2016, 15:48

soldado- też mam taki sam wniosek, widzę pewne podobieństwa do tego ,, horroru,,

ukazane postaci budzą niewyobrażalny strach jakiego mało kto w życiu doświadczy
bohaterka filmu strasznie krzyczy, jest wyciągana z domu siłą, ONI mówią do niej po sumeryjsku

w moim przypadku gdy miałam zaledwie 17 lat - a ich było ponad 10 około 180-220 cm wysokości - ,, wyciągnęli ,, mnie z ciała w bardzo subtelny sposób za pomocą jednego spokojnego głosu - wabiącego mnie jakby gdzieś za sobą aż znalazłam się przed NIMI
poziom lęku - tak jak ukazano w filmie, ale przeżyłam go inaczej - zupełnie byłam przed nimi zablokowana i cały strach zdusiłam w sobie, nie mogłam ruszyć oczami, nie reagowałam na ich pytania o to czy ich słyszę i czy ich rozumiem; miałam poczucie , że to mój koniec, że zostałam jak mysz zagoniona w pułapkę
nie krzyczałam , nie powiedziałam ani jednego slowa, miałam tylko jedną myśl, że nie przeżyję tego co widzę , brak zrozumienia sytuacji był otępiający i wszechogarniający każdą część ciała; Postacie te nie wykazywały agresji, nie krzyczały, były stabilne i mało ruchliwie; słyszałam jakby się śmiali z mojego strachu, nie wiem czy było to złośliwe czy raczej śmieszne dla nich , że się ich boję; mówili, przekazywali mi informacje , których ze strachu nie umiałam przyswoić , byłam w totalnym szoku jakiego nie można sobie wyobrazić, możesz go poczuć jak włączysz sobie ten film przez słuchawki na uszach i zatrzymasz na głosach w sumeryjskim jezyku - wtedy ta scena odda w 30 % strach jaki czułam
oprócz tych około 10 postaci były może dwie około 1 metra wysokości; ta jedna mała postać ciągnęła mnie prosząc bym podeszła do tej jednej w środku i odebrała zwój pergamin z wiadomością- tragiczną wiadomością

gdy miałam ok.12, 13 lat jeden z duchów w moim rodzinnym domu uderzał tak pięścią w karton z moimi książkami , które leżały na antresoli , że spadłam z niej z wysokości 2 metrów - łamiąc sobie kość - przez pól roku byłam rehabilitowana ale nawet on nie wystraszył mnie ani żaden później demoniczny duch tak jak spotkanie z NIMI
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 01 mar 2016, 17:17

latami zastanawiałam się kim ONI są i dlaczego przekazali mi taką tragiczną rodzinną wiadomość
po latach doszłam do wniosku, że celem nie było przekazanie wiadomości, ona posłużyła jedynie jako narzędzie bym wiedziała, że ONI nie byli sennym koszmarem - bym uwierzyła zostawili wiadomość- tylko tak mogłam uwierzyć
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: soldado » 01 mar 2016, 18:10

Natasza pisze:soldado- też mam taki sam wniosek, widzę pewne podobieństwa do tego ,, horroru,,

ukazane postaci budzą niewyobrażalny strach jakiego mało kto w życiu doświadczy
bohaterka filmu strasznie krzyczy, jest wyciągana z domu siłą, ONI mówią do niej po sumeryjsku

w moim przypadku gdy miałam zaledwie 17 lat - a ich było ponad 10 około 180-220 cm wysokości - ,, wyciągnęli ,, mnie z ciała w bardzo subtelny sposób za pomocą jednego spokojnego głosu - wabiącego mnie jakby gdzieś za sobą aż znalazłam się przed NIMI
poziom lęku - tak jak ukazano w filmie, ale przeżyłam go inaczej - zupełnie byłam przed nimi zablokowana i cały strach zdusiłam w sobie, nie mogłam ruszyć oczami, nie reagowałam na ich pytania o to czy ich słyszę i czy ich rozumiem; miałam poczucie , że to mój koniec, że zostałam jak mysz zagoniona w pułapkę
nie krzyczałam , nie powiedziałam ani jednego slowa, miałam tylko jedną myśl, że nie przeżyję tego co widzę , brak zrozumienia sytuacji był otępiający i wszechogarniający każdą część ciała; Postacie te nie wykazywały agresji, nie krzyczały, były stabilne i mało ruchliwie; słyszałam jakby się śmiali z mojego strachu, nie wiem czy było to złośliwe czy raczej śmieszne dla nich , że się ich boję; mówili, przekazywali mi informacje , których ze strachu nie umiałam przyswoić , byłam w totalnym szoku jakiego nie można sobie wyobrazić, możesz go poczuć jak włączysz sobie ten film przez słuchawki na uszach i zatrzymasz na głosach w sumeryjskim jezyku - wtedy ta scena odda w 30 % strach jaki czułam
oprócz tych około 10 postaci były może dwie około 1 metra wysokości; ta jedna mała postać ciągnęła mnie prosząc bym podeszła do tej jednej w środku i odebrała zwój pergamin z wiadomością- tragiczną wiadomością

gdy miałam ok.12, 13 lat jeden z duchów w moim rodzinnym domu uderzał tak pięścią w karton z moimi książkami , które leżały na antresoli , że spadłam z niej z wysokości 2 metrów - łamiąc sobie kość - przez pól roku byłam rehabilitowana ale nawet on nie wystraszył mnie ani żaden później demoniczny duch tak jak spotkanie z NIMI

Z mojego miasta Opola jest Grzegorz Nowak.
Kiedyś TVN nagrało z nim 2 programy z cyklu ,,Nie do wiary''.
W tych programach zaledwie zasygnalizowali problem, który go spotyka.
Tak naprawdę nikt nie umiał mu pomóc.
Rozmawiałem z nim wiele razy, to ogromna ilość doświadczeń i równie duża ilość świadków.
Z tego co wiem, to wszystko trwa do dzisiaj.
Mówił mi o różnych Istotach różnego wzrostu i ich materializacji, wychodzenia ich np. tak jakby z ,,czarnej dziury'' w rogu kuchni, która nagle się zmaterializowała, mówił mi o ich statkach, o ogromnej wiedzy, którą mu przekazywali itd.
Opowiedział mi o Nich bardzo dużo.
Dał mi swoje Ich rysunki, szkice statków.
Rozmawiałem z nim wiele godzin.

https://www.youtube.com/watch?v=k_lfA0j3IUk

Na całym świecie jest wiele takich osób.
Każda osoba zajmująca się tym zjawiskiem wie, że nie można tego przerwać.

Myślałem o Twoim Tacie i o jednym od Niego przekazie ,, dlaczego odeszłaś od wiary ?''
Doszedłem do wniosku, że ten przekaz tyczy się tego, co m.in. Ciebie spotyka i wtedy tak jakby ,,ktoś'' mi to podsunął.
Podsunął mi ,,ktoś'' rozwiązanie....
To można przerwać w każdej chwili i dlatego powyższy przekaz Twojego Taty jest chyba najważniejszy.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 01 mar 2016, 18:35

właśnie z kwestią ,, wiary ,, mam pewien problem, bo wszystkie zjawiska i moje doświadczenia są od zawsze - zwłaszcza w czasach mojego szczytu religijności i duchowości ; moja wiara w boga zupełnie mnie nie chroniła a każde kolejne doświadczenie pokazywało, że nic i nikt mnie nie chroni ; dopiero zupełnie niedawno dowiedziałam się, że są przy mnie Strażnicy - Ci sami, którzy Tobie się przedstawili; wiem, że jest ich ok. 4 przy mnie - nie wiem jeszcze po co są

poza tym chciałam z kimś skonsultować to co mi towarzyszy w czasie snu- co jakiś czas widzę pełen obraz np. osoba, miejsce, jej słowa, zachowania - na następny dzień mam całkowite odzwierciedlenie tego co widziałam w nocy- osoba - rysopis z dokładnością 99% - jest 1 % który mi się nie zgodził- włosy były w realu np.dwa cm dłuższe ; staram się być bardzo dokładna w porównywaniu zajścia ; najbardziej zastanawia mnie niezgodność 1 % jednak ona występuje i ona może dać też jakąś odp w jakim kierunku wyciągać wnioski;

co do Grzegorza- jestem ciekawa jego opisów; ja mam w pamięci ok.3 opisów i chętnie bym się z nim nimi podzieliła - chcę drążyć temat i znaleźć odp
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm