danut pisze:Nie ma co żartować, jak to daje już taki obrót i jeszcze tylko letni. Wyjdź z matni, to ja proszę Ciebie. Nie daj się zagubić.
nie rozumiem co masz na mysli ?? jaki obrót ? z jakiej matni ?? o co kaman ??
w jaki sposob zagubic?
danut pisze:Nie ma co żartować, jak to daje już taki obrót i jeszcze tylko letni. Wyjdź z matni, to ja proszę Ciebie. Nie daj się zagubić.
neuron pisze:danut pisze:Nie ma co żartować, jak to daje już taki obrót i jeszcze tylko letni. Wyjdź z matni, to ja proszę Ciebie. Nie daj się zagubić.
nie rozumiem co masz na mysli ?? jaki obrót ? z jakiej matni ?? o co kaman ??
w jaki sposob zagubic?
danut pisze:a poznałeś ją przez kogo kogo znałeś wcześniej?
neuron pisze:danut pisze:a poznałeś ją przez kogo kogo znałeś wcześniej?
nie, poznalismy sie bez udzialu osob trzecich , zupelnie sami, sam na sam , bezposrednio .....
i zupelnie przypadkiem .....
poprostu
Natasza pisze:soldado pisze:
Tak miałem ogromną ilość razy...
i to się będzie jeszcze bardziej uaktywniało, na początku to jest takie dziwne, aż przechodzi dla Ciebie w normę,
jakbyś był całkowicie odblokowany a umysł wzniesiony bardzo wysoko
Estia72 pisze:Z tego co wyczytalam to ostanio naukowcy twierdza ze czarna dziura to tak naprawde tunel czaso-przestrzenny.
Natasza pisze:choć bardzo kibicuję teorii kanału przelotowego do innego choćby systemu planetarnego, zupełnie fizycznego
hmm, póki co sama nie pchałabym się by to sprawdzić
Natasza pisze:zachęcam Was do patrzenia w górę
Natasza pisze:mnie fascynuje niebo i ta cisza jaka towarzyszy obserwacji - mogę patrzeć bez końca
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości