czarnyMag pisze:To jest wg. Ciebie teoria stworzenia ludzi - Wg. mnie jest tak:
Biblie Wam napisała rasa istot która zwie Reptylianie. Rasa ta przyleciała na Ziemię za rasą inną (ludziopodobnych) którzy tu ze swojego DNA i DNA małpy tworzyli człowieka - dopiero druga próba się powiodła!
Obecnie na Ziemi rządzi rasa druga - Reptylian (tak twierdzą InuakiTrzecia rasa
Reptyloianie to wg. biblii którą sami napisali lub przepisali pod swój interes to "Demony"
Estia72 pisze:czarnyMag pisze:To jest wg. Ciebie teoria stworzenia ludzi - Wg. mnie jest tak:
Biblie Wam napisała rasa istot która zwie Reptylianie. Rasa ta przyleciała na Ziemię za rasą inną (ludziopodobnych) którzy tu ze swojego DNA i DNA małpy tworzyli człowieka - dopiero druga próba się powiodła!
Obecnie na Ziemi rządzi rasa druga - Reptylian (tak twierdzą InuakiTrzecia rasa
Reptyloianie to wg. biblii którą sami napisali lub przepisali pod swój interes to "Demony"
Magu tyle ze to nie byly malpy a pierwotne humanoidy...ktore zyly na ziemi![]()
Natasza piszesz ze ludzie skolonizuja Marsa...ja osobiscie w to watpie bo czy im pozwola? Mars jest juz zamieszkaly i nie wiem czy dostaniemy zgode od istot zamieszkujacych go zebysmy go skolonizowali...takie same plany byly zwiazane z ksiezycem, nawet byly wyprzedawane dzialki na ksiezycu....i co?
A no guzik bo ksiezyc ma juz swoich mieszkancow...i zostalismy z tamtad przegnani, nie wiem czy zauwazylas ze juz od dlugiego czasu sa ograniczone loty na ksiezycJakos nie widze rowniez by cokolwiek dalej dzialo sie z wykupionymi dzialkami na ksiezycu
![]()
![]()
![]()
Jako cywilizacja jestesmy dla innych istot niczym bezrozumne destrukcyjne zwierzeta...stanowimy zagrozenie sami dla siebie a tym bardziej innych, ciagle konflikty, wojny, wyzysk, niszczenie i zanieczyszczanie ziemi itd. Kto normalny chcialby miec takich prymitywnych sasiadow???

Atmosfera
Ziemi powoduje rozpraszanie
światła - w kosmosie refleksy
odbite od zewnętrznej powłoki
kapsuły nie ulegają
rozproszeniu, więc są bardzo
mocne i mogą wyglądać jak
pozorne źródła światła na
powierzcni Księżyca

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość