danut pisze:Nie ma wątpliwości do tych wszystkich spiskowych teorii?Ok. A ja mam. Prawdopodobniejsze wydaje się, że w naszym układzie słonecznym wcześniejsze życie istniało na planecie Wenus niż na Marsie i księżycu, a to z tego powodu, że Słońce starzeje się i powiększa, mogło zajść coś takiego, że orbita tej planety zmniejszyła się aż wreszcie planeta najbliższa Słońcu mogła od panującej tam temperatury wybuchnąć i się rozpaść i tak powstała w obecnym stanie jako Wenus, a nasz księżyc przesunięty w stronę dalszej planety może być również pozostałością po takiej katastrofie. Teraz jakie mam wątpliwości - wyobrażacie sobie siłę takiego zajścia i czy w ogóle myślicie, że ktokolwiek/cokolwiek mógłby/-oby taką katastrofę przeżyć, pozostać tam przy życiu?
Natasza pisze:Te stworki z głębin są takimi samymi właścicielami ziemi jak inne stworki zwane ludźmi a geniusz ich polega na tym , ze nie wytaczają zbrojeń , nie niszczą planety
Natasza pisze:Nie ma szans na przetrwanie hiper katastrofy ale taka jaka spowodowała wymarcie dino jak widać można i życie to pokazało . Odnośnie tego czy te rasy mieszkały w naszym układzie słonecznym ? Watpię ale dotarły do niego udało sie . Brak kontaktu to dysproporcja my jesteśmy cywilizacja zero a oni może drugiego rzędu - kryteria przedstawiał nie raz i nie dwa mój ulubiony profesor fizyki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości