Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: soldado » 21 mar 2016, 00:46

Ty miałaś setki postów przed oczami i dalej zachowujesz się jak slepiec. Mirek napisał ci żebyś tam gdzie nimi nie widzisz patrzyla sercem.... Ale można z toba pisać jeszcze setke postów. I nic to nie zmieni. Jesteś jak twardy beton.... Swoją książkę tylko i wylacznie zawdzieczasz swojej wspolautorce. Twoj w nia wkład to zaledwie opowiedzenie jej kilku historyjek które nie mają żadnych podstaw do tego by były autentyczne.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 21 mar 2016, 00:47

danut

żeby zrozumieć moją logikę musisz wiele razy to czytać

a może wiele nie wystarczy, nie dbaj o jej rozszyfrowanie, skoncentruj się na sobie
słowa, słowa

nie mają znaczenia, zrozumienie ma
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 21 mar 2016, 00:54

soldado a przecież każdy może mieć wgląd i do moich i do Twoich postów, po co narzucasz innym swoje zdanie, dlaczego mnie oczerniasz bez podstawie, każde słowo w książce było między nami jako autorkami konsultowane, nigdy nie podpisałabym się pod nieswoim pojmowaniem, dlatego są dwie autorki.
danut

Postautor: danut » 21 mar 2016, 00:55

Natasza pisze:danut

żeby zrozumieć moją logikę musisz wiele razy to czytać

a może wiele nie wystarczy, nie dbaj o jej rozszyfrowanie, skoncentruj się na sobie
słowa, słowa

nie mają znaczenia, zrozumienie ma

Przecież ten post jest nielogiczny, Ty nie widzisz tego?
danut

Postautor: soldado » 21 mar 2016, 01:01

danut pisze:soldado a przecież każdy może mieć wgląd i do moich i do Twoich postów, po co narzucasz innym swoje zdanie, dlaczego mnie oczerniasz bez podstawie, każde słowo w książce było między nami jako autorkami konsultowane, nigdy nie podpisałabym się pod nieswoim pojmowaniem, dlatego są dwie autorki.

Nie narzucam ale stwierdzam to po wielu latach pisania z tobą. Do takiego doszedłem wniosku i mam do tego prawo.
soldado
Moderator forum.

Postautor: Natasza » 21 mar 2016, 01:01

danuta

heh

widzę więcej niż myślisz

słowa, słowa - życie bez słów jest piękne i czyste - uwierz hehe
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 21 mar 2016, 01:03

soldado pisze:
danut pisze:soldado a przecież każdy może mieć wgląd i do moich i do Twoich postów, po co narzucasz innym swoje zdanie, dlaczego mnie oczerniasz bez podstawie, każde słowo w książce było między nami jako autorkami konsultowane, nigdy nie podpisałabym się pod nieswoim pojmowaniem, dlatego są dwie autorki.

Nie narzucam ale stwierdzam to po wielu latach pisania z tobą. Do takiego doszedłem wniosku i mam do tego prawo.

Bo to co piszesz w większości do mnie nie przemawiało? :) Taka prawda, niestety.
danut

Postautor: soldado » 21 mar 2016, 01:10

danut pisze:
soldado pisze:

Bo to co piszesz w większości do mnie nie przemawiało? :) Taka prawda, niestety.

Tak nie przemawiało że tylko wymieniłas ze mną tysiące postów na kilku forach i tysiące pw ? Skoro nie przemawiało to co tutaj robisz na tym forum? Przechodzilas za mna na różne fora w tym ostatnio ma to... jesteś daremna....
Taka prawda niestety...
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 21 mar 2016, 01:14

soldado pisze:
Tak nie przemawiało że tylko wymieniłas ze mną tysiące postów na kilku forach i tysiące pw ? Skoro nie przemawiało to co tutaj robisz na tym forum? Przechodzilas za mna na różne fora w tym ostatnio ma to... jesteś daremna....
Taka prawda niestety...

Jasne, sam ciągasz mnie po forach, bo to w moich postach widziałeś sens i dużo wiedzy, a ja chciałam być miła i nie odmawiać, gdy ktoś mnie o coś prosi. I jeszcze chciałam zauważyć jak bardzo jesteś zmienny, gdy na jedno swoje zdanie dwoma innymi zaprzeczysz.
danut

Postautor: soldado » 21 mar 2016, 01:19

danut pisze:
soldado pisze:
Taka prawda niestety...

Jasne, sam ciągasz mnie po forach, bo to w moich postach widziałeś sens i dużo wiedzy, a ja chciałam być miła i nie odmawiać, gdy ktoś mnie o coś prosi. I jeszcze chciałam zauważyć jak bardzo jesteś zmienny, gdy na jedno swoje zdanie dwoma innymi zaprzeczysz.

:lol: rozumiem że cię zmuszałem... Dawno nie przeczytałem glupszego tłumaczenia...
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm