soldado pisze:
Zawsze myślałem i często mówiłem o sobie ,,czarne medium''.
To dlatego, że miałem większą styczność z negatywnymi bytami.
napisałeś także ,, nie jestem osobą uduchowioną,, - uduchowienie to jedna z odmian ziemskiej filozofii, miła forma nazwania etyki , eteryczne określenie czyjejś ładnej sfery emocjonalnej. Posiadasz jedne z najwyższych form ,, uduchowienia,, w pojęciu umiejętności bycia osobą pełną pozytywnych emocji w odniesieniu do innych form istnienia.
Jesteś ,, czarnym medium,, - ale to nie takie sobie określenie, to szczyt góry lodowej. Demony/pierwsi z pierwszych nie przychodzą i nie stykają się z ,, byle kim,,
To kim jesteś a czego nie pamiętasz jest tym dlaczego masz na nie wpływ.
Kris napisał ostrzeżenie - potrafi widzieć wiele rzeczy
wykonałam pewną rzecz m.in, po oczyszczeniu domu szałwią , otworzyłam szeroko drzwi ( najlepiej te na taras, balkon) stanęłam przed nimi i zebrałam całą swoją siłę mojego umysłu - to ja zarządzam moją przestrzenią , przestrzenią mojego domu, życia, moją rodziną - każda zła emocja, każdy wykonany na mnie ryt, skierowane złe słowo zebrałam i odesłałam do nadawców. Było ich 2, trzecia osoba kierowała tylko zwykłe złorzeczenie, drobnostka
siła ludzkiego indywidualnego myślenia jest potęgą , to ona decyduje nikt trzeci, każda osoba , która czuje , że coś wokół się dzieje powinna uwierzyć w siebie samą i użyć własnej siły do oddalenia tego co wpływa na nią oraz jej dom- własną nieprzekraczalną granicę;
Wiadomość dla Ciebie: nasz powrót budzi ich strach (powrót tam skąd jesteś)