Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm

Nasze opowieści, o tym jak Spirytyzm zmienił nasze spojrzenie na życie...

Re: Natasza - doświadczenia z istotami z innego wymiaru, med

Postautor: Natasza » 25 mar 2016, 23:52

On ona
Bądź kim chcesz dwa w jednym depresja to stan z którym walczysz widzę twój stan bez względu na to kim tu jesteś raz ona lub on .chcesz wiedzieć jak długo? Pozdrawiam cię raz ona raz on
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: blackbitch » 25 mar 2016, 23:58

[MODERACJA: bardzo proszę nie obrażać innych forumowiczów, swoje zdanie możesz napisać, ale nie obrażać. Proszę też pamiętać, że każdy ma prawo pisać tutaj co chce i opisywać zarówno własne doświadczenia, jak i własne przemyślenia, nie obrażając nikogo]
Depresję mam fakt jak czytam twoje wypowiedzi ale spójrz na wpisy nie ja jedna ! Kłamiesz i zastanów się nad sobą kobieto ! Może oni ci wytłumacza ze nie tedy droga
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać – takie jest prawo...
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: OneNight » 26 mar 2016, 10:10

soldado pisze:
OneNight pisze:Jednak gdy wszyscy widzą, że ona kłamie, to nie ma sensu już dalej się kłócić.

Dlaczego uważasz, że wszyscy widzą, że ona kłamie ?

No dobra, wszyscy poza Tobą.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 26 mar 2016, 16:46

Raz ona raz on to potrwa jeszcze trochę mówiłam ci ze możesz zjeść sie sam cofnij posty depresja zjada czas jaki? Oszczędzę ci tego a to będzie dowód skoro tak go chciałeś ona raz on
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 26 mar 2016, 16:59

Heh ale mówisz ze kłamie wiec nie masz sie czym martwić to tylko kolejne kłamstwo w tych doświadczeniach pozdrawiam raz ona raz on
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: blackbitch » 26 mar 2016, 17:21

[MODERACJA: bardzo proszę nie obrażać innych forumowiczów, swoje zdanie możesz napisać, ale nie obrażać]
Narodzić się, umrzeć, odrodzić ponownie i wciąż się rozwijać – takie jest prawo...
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: Natasza » 26 mar 2016, 17:25

C.dalszy Arronax napisałeś podsumowanie tematu jako najlepsza puentę ,chciałam opowiedzieć wam o świecie jaki dano mi zobaczyć nie poznać bo poznanie go zabiera wieczność przekazałam wam zaledwie ułamek moich doświadczeń i spotkałam już na tym etapie wrogość niestety nie jesteście gotowi na więcej i dlatego większość będzie tkwiła w tej niewiedzy wynikłej z nienawiści dla wszystkiego co nieznane dlatego musicie krążyć po orbicie strachu zrodzonego z niewiedzy i tak niech zostanie nie jesteście gotowi na to co przekazać wam chciałam będąc tu przy okazji tego co miałam jej przekazać .zapamietajcie to co najważniejsze demony to ludzie nie zostaną dopuszczeni do pewnego miejsca zostaną tu przy ziemi zawieszeni do ostatniego dnia życia gwiazdy .czytajcie o gwiazdach jest w nich wiele wiedzy co do przyszłości i żyjcie szcześliwie dla siebie i innych do zobaczenia
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Mirek » 26 mar 2016, 19:39

Nataszo nie wrzucaj wszystkich do jednego wora :)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: blackbitch » 26 mar 2016, 21:19

Posłuchaj kobieto w co ty grasz ? Uciekasz juz drugi raz odkąd tu jestem . Czego się boisz skoro coś wiesz to powiedz o tym uciekasz jak kłamca i złodziej straszysz ludzi którzy ci się sprzeciwia z tobą jest coś nie tak ! Idź z Bogiem. Nikt prócz mirka ci tu nie uwierzył wiec to powinno dać ci coś do myślenia . Życzenia świąteczne powielam spędź je z najbliższymi tj. [Moderacja: proszę nie obrażać]
Awatar użytkownika
blackbitch

Postautor: OneNight » 26 mar 2016, 21:32

Przestań już jej dogryzać. Jeśli chce ćwiczyć zdolności pisarskie, to niech ćwiczy. Faktem jest jednak, że te groźby się nie spełnią, bo nie mają pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nasz Spirytyzm