Witaj Krzysztoff
z całym szacunkiem bo się napracowałaś- ale to nie odpowiada na moje pytania. Dla mnie to tylko filozofia w dalszym ciągu i religijne teorie.
Mimo to bardzo Tobie dziękuję - przeczytałam materiał.
Natasza pisze:Witaj Krzysztoff
z całym szacunkiem bo się napracowałaś- ale to nie odpowiada na moje pytania. Dla mnie to tylko filozofia w dalszym ciągu i religijne teorie.
Mimo to bardzo Tobie dziękuję - przeczytałam materiał.

Natasza pisze:Wiedzą, że jeszcze nie mamy takiej wiedzy jak oni i to wykorzystują.,,
A wiesz co mnie martwi? że tak mało ludzi o tym wie... zauważyłeś?

Natasza pisze:Jaką masz gwarancję , że spirytyzm na który się powołujesz jest prawdą i tylko prawdą a nie wiedzą poszlakową, i wreszcie jaką masz pewność, że istoty ,, wyższe,,są tymi za które się podają? czy to co mówią jest prawdą bo powołują się na anioły i Boga?

Natasza pisze:Te Istoty przewidują każdy ruch człowieka, napisałam wcześniej w którymś poście, że mam informacje z około miesięcznym wyprzedzeniem, więc potrafią korzystac z nazwijmy to ,, zagięcia,, czasu , pytania moje to : kim są i po co mi to mówią?
Te pytania mam bez odpowiedzi póki co. Chcę to rozgryźć w sposób naukowy, nie metafizyczny a już na pewno nie filozoficzny, bo to zakłóca jasne i zdrowe myślenie.
totalny matrix dla wszystkich - zycie jest odjechane bardziej niż myślimy:
https://www.youtube.com/watch?v=IvjwTcb ... kP3ORwvdne

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość