trzyma mnie przy Tobie ciekawość, bo tam kryjesz w sobie różne takie klocki - duży ich zbiór, które mogą mnie zainteresować.
soldado pisze:
Odnośnie tego tematu, w którym piszemy.
Bardzo potrzebują osoby, które mają duże zdolności mediumiczne.
fruwla pisze:soldado pisze:
Odnośnie tego tematu, w którym piszemy.
Bardzo potrzebują osoby, które mają duże zdolności mediumiczne.
Soldado, obejrzalam wszystko. Dziekuje.
Potem jeszcze zaglebilam sie w temat. Tak wiec, troche tej wiedzy juz mam.
Oczywiscie, nie wszystko do mnie przemawia, ale jesli tylko mala czesc tego jest prawda i istnieje rzeczywiscie, to nie mozna beztosko omijac tego tematu.
Mysle, ze ICH celem, jest po prostu pozyskiwanie energii, ktora sie nie tylko zywia i wzmacniaja ale i gromadza ja dla swoich projektow.
Po to tu sa. Po energie, ktora pozyskuja z nieswiadomych niczego niewolnikow, takich na przyklad jak ja.........
Wiedza, ktora obecnie zdobywam, bardzo poszerzyla moje widzenie swiata. Musze powiedziec , ze zaczelam bacznie obserwowac co niektorych podejrzanych osobnikow i osobniczki.
I co ? Wychodzi mi to na dobre. Dlatego,ze jestem teraz swiadoma, ze ONI istnieja, dostaja ode mnie tylko tylko i wylacznie tyle energii, ile sama chce im dac.
A dodatkowo, taka energie, ktora daje im calkowicie swiadomie.
I skonczylo sie pozyskiwanie mojej utraty energi podczas manipulowania mnie w sytuacje stresowe, strachu, leku, niepewnosci, sluzalczosci, smutku, zlosci itp.
Temat rzeka.
Polecam swiadomosc. Polecam uwaznosc. Sama wiedza juz stanowi pewnego rodzaju obrone.
Pozdrawiam
soldado pisze:Każda osoba, która jest przez Nich porywana nigdzie nie może uzyskać pomocy, bo każda osoba, która zajmuje się tym, zagadnieniem powie Ci, że to niemożliwe, żeby przerwać proces porwań. Jeżeli jakąś osobę sobie upatrzą, to nic nie można zrobić.
A jednak można!
fruwla pisze:.......
Przykro mi, ale to jest rzeczywistosc.....
Bo wielu z nas wola, modli sie i dobija (pukajcia, a bedzie wam otworzone) nie tylko jednorazowo i nie zostaje uslyszonych.
Ale z drugiej strony przeciez wiara czyni cuda.......
danut pisze:Samo skamlenie w tym nie pomoże, bo niczego się nie wyłudzi, by było mu dane jeśli swoja postawą nie wypracuje się tego co mu należne..
Biblia mówi:
„W owym dniu wielu mi powie: Panie, Panie, czyż nie prorokowaliśmy w imieniu twoim i w imieniu twoim nie wypędzaliśmy demonów, i w imieniu twoim nie czyniliśmy wielu cudów?
A wtedy im powiem: Nigdy was nie znałem. Idźcie precz ode mnie wy, którzy czynicie bezprawie.”
Czyli nic tu nie zdziała samo powoływanie się na Jezusa i nie ma tam żadnej takiej obietnicy, że każdemu kto się dobija będzie otworzone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości