Witajcie

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witajcie

Postautor: kalatala » 22 lis 2014, 22:50

Cześć!
Awatar użytkownika
kalatala
spirytystka
spirytystka

Postautor: Arronax » 23 lis 2014, 10:53

soudak pisze:Witam wszystkich tych, którzy mnie przywitali i tych którzy mnie nie przywitali w tym temacie, bardzo serdecznie :)
Oczywiście, że będę się dzielić z Wami wiedzą, którą po prostu otrzymałem od Nich.
,, Darmo otrzymałeś, to darmo dawaj''
To dewiza, która powinna przyświecać każdemu Spirytyście :)

Dobre słowa, dobre :) .
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: soldado » 09 gru 2024, 01:09

Minęło 10 lat, od momentu, gdy się tutaj zarejestrowałem.
Minęło 15 lat od momentu, gdy zacząłem doświadczać wszystkiego tego, co niezwykłe, a co jest związane ze światem niematerialnym, z duchowością, z Drugą Stroną, z jej mroczną stroną, jak również z Istotami Wielowymiarowymi.
W tym czasie w pewnym momencie uzyskałem samoświadomość siebie ( to najlepsze określenie ), na to, żeby nazwać krok, który zrobiłem w kierunku zrozumienia siebie, otaczającego mnie świata, tego po co tutaj jestem i dokąd zmierzam dalej.
W mojej wędrówce starałem się dzielić swoimi przemyśleniami, jak również chłonąłem wszystko to, dzięki czemu mogłem zrobić ten krok dalej.
W kilku prostych słowach chciałem Wam tutaj podziękować za każdy post, który ze mną wymieniliście.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Poprzednia

Wróć do Witamy!